Diari Més

Entitats

El Centre d'Esports Constantí tanca la temporada amb la Nit del Futbol

Més de 400 persones es van reunir al camp de Futbol de la Coma

Imatge de les taules disposades a la zona del camp de futbol per a celebrar la festa de l'entitat.

El Centre d'Esports Constantí tanca la temporada amb la Nit del FutbolDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 400 personesvan participar el passat dissabte 2 de juliol a la XVII edició de la Nit del Futbol, l’esdeveniment que cada any organitza el Centre d’Esports Constantí per posar el punt i final a la temporada esportiva.

El Camp de Futbol municipal de la Coma es vaomplir amb la presència dels jugadors que integren tots els equips del planter, entrenadors, col·laboradors, familiars i amics, i socis i simpatitzants.

La Festa va servir per homenatjar tots els equips que integren el club i aquest any amb un especial ambient de celebració pels èxits aconseguits amb els ascensos de categoria dels equips aleví i cadet, la permanència del benjamí i el bon paper de la resta d’equips. La Nit del Futbol d’enguany també va tenir un moment emotiu amb el record a la figura de Joan Maceira'Palomo', persona molt vinculada al club que va traspassarara fa uns mesos.

Cadascun dels integrants dels 15 equips que conformen el Centre d’Esports Constantí van rebre un detall de part del club.A banda d’aquesta entrega de premis i distincions també hi va haver espai per als habituals parlaments. La festa es va allargar amb la música de la discoteca mòbil Soundland.

La Nit del Futbol va servir per a destacar la bona temporada de totes les categories del club.

El Centre d'Esports Constantí tanca la temporada amb la Nit del FutbolDiari Més

tracking