Diari Més

El Nàstic espera tancar aviat el traspàs del lateral esquerre Mousa

Hi ha interès en ferm per un futbolista que va marxar en el mercat d’hivern i que no té lloc a l’actual Nàstic

Mousa no va poder evitar el descens de la UE Olot a Tercera Divisió.

El Nàstic espera tancar aviat el traspàs del lateral esquerre MousaUE Olot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona està immers en el mercat de fitxatges. Entre sis i set jugadors han d’arribar a la plantilla grana durant aquest estiu, la majoria dels quals seran una realitat al llarg d’aquesta setmana. Ara bé, també hi haurà alguna sortida més, a banda de les que ja s’han anat anunciant dels futbolistes que acabaven contracte.

El traspàs de José Naranjo al Celta podria no ser l’únic durant el mercat. De fet, és molt probable que així acabi sent, ja que el Nàstic té almenys una proposta per vendre Mousa Bandeh, lateral esquerre que torna a Tarragona després de la cessió a Olot, equip amb el qual no va poder evitar el descens a Tercera Divisió.

Mousa té un gran cartell, i hi ha un conjunt a la categoria de bronze que estaria disposat a pagar una quantitat propera als 60.000 euros, que van ser els que va pagar el Nàstic al mateix Olot l’estiu passat. Vicente Moreno veuria amb bons ulls aquesta operació, ja que el Nàstic ja compta a la seva plantilla amb dos jugadors ben capaços de jugar amb solvència en el lateral esquerre. El primer és Mossa, el titular indiscutible en aquesta demarcació. El segon, Ferran Giner, un extrem esquerre reconvertit que gaudeix de tota la confiança de l’entrenador. La venda de Mousa no implicaria cap moviment més pel que fa a fitxatges, ja que la direcció esportiva ja hi comptava fa mesos. La defensa, amb l’arribada de Kakabadze, no necessita més efectius.

tracking