Diari Més

Taekwondo

Anna Ibars es penja la medalla d'or en l'Internacional d'Andorra

Va competir contra nenes més grans

La jove, mostrant la medalla aconseguida.

Anna Ibars es penja la medalla d'or en l'Internacional d'AndorraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anna Ibars Alcántara, alumna del gimnàs Chois Sport de Reus, va assistir fa una setmana al Campionat Internacional d‘Andorra. No ho va fer sola, sinó que la van acompanyar tots els seus companys d’equip, a banda del seu entrenador, Adolfo Carmona.

La jove no només va completar una competició espectacular pels resultats, sinó que també s’ha de tenir en compte que va competir contra nenes d’una categoria superior, amb més de quatre quilos de pes que ella. Això, però, no va ser un problema, ja que va aconseguir passar tots els combats penjant-se de nou la medalla d’Or.

Anna ja té 18 ors aconseguits en diferents campionats internacionals, Espanya i de Catalunya amb una trajectòria de més de 40 combats guanyats tots ells sense tenir cap derrota. Fins i tot, vint equips els ha guanyat per KO. Amb tan sols 10 anys, és una gran promesa del món del taekwondo per la gran passió que desprèn a l’hora de competir, amb una gran capacitat d’aprenentatge tant en els seus entrenaments com als combats. A més, demostra una decisió molt positiva a la seva edat en el moment de combatre.

Tot això sempre sense deixar de costat els seus estudis perquè tot i que dedica moltes hores al taekwondo, ella té ben clar que el més important és la seva formació acadèmica.

tracking