Diari Més

Kiko Casilla visita la Penya Madridista del Morell

«Agraeixo el que fan, els veig a tots els desplaçaments», diu

Una fotografia de família amb tots els penyistes

Kiko Casilla visita la Penya Madridista del MorellVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicente M. Izquierdo

Kiko Casilla és tot un ídol a terres tarragonines. Així va quedar demostrat ahir, quan el futbolista va passar una estona a la seu de la Penya Madridista del Morell, on una cinquantena de socis l’esperaven per fotografiar-se amb ells i per emportar-se un autògraf.

No va parar de signar i signar durant mitja hora, amb l’himne del Reial Madrid de fons, club al qual pertany, i amb el qual ha guanyat aquesta temporada la Copa d’Europa. «Tant de bo guanyem la d’aquesta temporada, seria la hòstia!», exclamava el porter, fill d’Alcover. La del Morell, segons les seves paraules, en declaracions a aquest diari, «és una penya que, vagi on vagi, sempre els veig. Acompanyen el Reial Madrid en tot moment i és molt bonic, perquè són gent del poble».

Casilla va xerrar una estona amb els penyistes i també amb el regidor d’Esports del Morell, un Alberto Ortega que li va demostrar tot el seu agraïment per una visita que va donar vida ahir a la Rambla del municipi. També va ser-hi present, no en cos però sí en ànima, Antonio Naranjo, president de la Penya Madridista del Morell. Ell, que estava de viatge a Madrid, va voler traslladar-li al futbolista tot el seu suport i li va agrair profundament la seva visita, lamentant no poder ser amb ell. «Gràcies Kiko, ens veiem aviat», va expressar-li telefònicament Antonio Naranjo.

Casilla va explicar que «venir una estona i passar-la amb ells, i fer-me quatre fotos amb tothom no fa cap mal. És un plaer ser al Morell, amb gent que dóna tant de suport al nostre club». Els penyistes, expectants, somreien a cada paraula d’un futbolista que continuava argumentant que «estic molt orgullós d’estar al costat del meu poble, ja que els puc agrair tots els esforços que fan. Van a tots els desplaçaments, i això té un cost molt elevat».

Kiko Casilla va venir al Morell acompanyada de la seva germana, la qual ja tenia coneguts a la Penya, i també va ser objecte de moltes preguntes i de moltes xerrades, sempre per comentar la vida futbolística de Casilla, que va canviar radicalment quan va fitxar pel Reial Madrid. El porter, a més, es felicitava perquè cada dia apareixen més futbolistes d’elit tarragonins. «Ara, darrerament, sortim més. Jugadors com l’Aleix Vidal, el Sergi Roberto o el Marc Bartra són a primera línia, i això és molt bo», finalitzava.

El futbolista, signant uns guants

Kiko Casilla visita la Penya Madridista del MorellVicente M. Izquierdo

Un nen va voler que li signés la samarreta

Kiko Casilla visita la Penya Madridista del MorellVicente M. Izquierdo

El regidor d'Esports, a la dreta, i un penyista, al costat de Casilla

Kiko Casilla visita la Penya Madridista del MorellVicente M. Izquierdo

tracking