Diari Més

El Nou Estadi acollirà una Champions League de futbolistes amb jugadors amb Síndrome de Down

Serà aquest estiu, i l’organitzarà el Nàstic, segons detalla el president, Josep Maria Andreu

El Nou Estadi acollirà una Champions League de futbolistes amb jugadors amb Síndrome de Down

El Nou Estadi acollirà una Champions League de futbolistes amb jugadors amb Síndrome de DownOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nou Estadi es convertirà en l’epicentre mundial del futbol per a gent amb Síndrome de Down l’estiu del 2017. Així ho ha confirmat aquest migdia el president del Gimnàstic de Tarragona, un Josep Maria Andreu que ha desvetllat que «volem fer una competició internacional organitzada per nosaltres, on vindran equips com el Chelsea, el Manchester United o la Juventus». Un cartell impressionant i de luxe per a un equip, com és el del Nàstic, que va prenent forma.

De fet, la roda de premsa al Nou Estadi s'ha realitzat amb motiu de la presentació oficial del logotip oficial del Nàstic Genuine, l'equip que competirà sota els colors del club grana a partir d'ara. En Gabi, un noi de Saragossa, ha estat l'encarregat de dissenyar la lletra E de G«e»nuine, la qual portarà el color grana, del Nàstic. Es tracta d'un logotip molt enginyós que, segons el director de l'agència de comunicació La Casa de Carlota, José María Batalla, «cada equip dels que participin a la Lliga portarà la paraula Genuine a la samarreta». Els colors de la lletra E dependran de cada equip, amb què la indumentària estarà personalitzada.

Josep Maria Andreu es felicita pel projecte que significa el Nàstic Genuine, ja que «com a president del Nàstic, me'n sento orgullosíssim, però sobretot com a soci del club. Aquest serà el millor equip de la història del Nàstic». Segons va detallar el mateix president, l'equip jugarà cada setmana en una competició local, i també disputarà partits, de forma mensual, a nivell català. Trimestralment, hi haurà partits contra conjunts d'arreu d'Espanya.

tracking