Diari Més

El davanter Joselu torna a estar en el punt de mira del Gimnàstic

Els tarragonins el van intentar fitxar en l’últim mercat d’hivern, però el futbolista es va acabar fent enrere

Joselu, en una acció amb la samarreta del Ràcing de Ferrol.

El davanter Joselu torna a estar en el punt de mira del GimnàsticFERROL360

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té la intenció de fitxar un jugador que ja ha estat en diverses ocasions a l’agenda del club. Una vella aspiració que no va acabar a Tarragona el passat mes de gener perquè, en el darrer instant, el futbolista es va fer enrere.

Es tracta de Joselu, davanter del Ràcing de Ferrol, que ha aconseguit marcar una vintena de gols en la temporada recentment finalitzada. Amb el quadre gallec ha disputat la promoció d’ascens, tot i que no ha aconseguit l’objectiu, motiu pel qual alguns equips de Segona Divisió A s’han interessat en la seva contractació.

El Nàstic sap que s’enfronta a dos problemes si vol fer-se amb els serveis del futbolista. El primer és el preu. El jugador té contracte en vigor amb el Ràcing de Ferrol, i l’entitat tarragonina sap que no serà fàcil arrencar-lo d’allí. L’oferta presentada pel Nàstic al gener va ser de 120.000 euros, una xifra gens menyspreable tenint en compte que es tracta d’un futbolista que milita a la categoria de bronze del futbol espanyol. Ara bé, en aquest sentit, cal destacar que el club que presideix Josep Maria Andreu no té ara les mateixes urgències que llavors, ja que al gener necessitava un davanter perquè De la Espada i Álex López estaven lesionats.

El Nàstic vol a Joselu, però no a qualsevol preu. Si el futbolista es posa a tir per una quantitat raonable, la direcció esportiva, encapçalada per Emilio Viqueira, no dubtarà ni un segon en intentar escometre la seva contractació.

El segon gran problema al qual s’enfronta l’entitat tarragonina és que Joselu és una persona que li agrada estar molt a prop de la seva família. Aquest futbolista vol seguir jugant a terres gallegues, i només una oferta irrefusable el faria canviar d’idea. Una proposta que no es pogués rebutjar ni per l’econòmic ni, sobretot, pel projecte esportiu. El Nàstic podria encaixar bé en aquesta situació.

A més, el Lugo també s’ha interessat en els serveis del davanter, i el fet de continuar jugant a prop dels seus podria decantar la balança.

tracking