Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
26 º
1.8 Km/h
Nàstic

Jordi Calavera s'acomiada del Nàstic i de la Pobla per carta

Escrit emotiu a facebook del de Cabra del Camp

Actualitzada 28/06/2016 a les 12:35

Què ràpid passa el temps i és que ja fa 8 anys que vaig arribar a aquest club per primera vegada.
Mai vaig imaginar viure tot el que he arribat a viure i fins a on he arribat en aquest club, el club que em va veure créixer i es va convertir en la meva gran família, començant pel director esportiu del futbol base que aposto per la meva en el seu moment, aquells entrenadors que em van ensenyar des de conceptes futbolístics a aspectes de la vida, que em van ajudar a madurar i a formar-me com a futbolista.

I és que és gràcies a ells, entrenadors, fisios, encarregats del material, preparadors físics, psicòlegs, jardiners, cuiners, companys d'equip, a tota la família de la Pobla de Mafumet i en general a tot el personal del club que m'ha vist créixer des de petit i que a ells els dec la meva evolució. Han estat molts els moments que he caigut però ells m'han aixecat i m'han fet més fort.
Les etapes del futbol base van ser complicades i especials per a mi, el meu gran somni era arribar al primer equip i quan em van cridar per primera vegada no m'ho podia ni imaginar, estava complint el meu somni!
Mai he deixat de treballar i lluitar per aquesta samarreta, encara que ha vegades se'm qüestionés, fins i tot així he seguit endavant per demostrar-los que estimo al Nàstic i que sempre ho portés en el cor, com vaig dir en el seu moment, en la balconada de l'ajuntament.
La decisió que he pres no ha estat fàcil, després de molt valorar la situació vaig considerar que era el millor per al meu futur.
Vull demanar disculpes si a algú li va sentar malament la meva decisió, mai vaig voler ferir a ningú, el meu compromís era del 200% , havia de començar una nova etapa, una nova oportunitat per seguir creixent, la vida són etapes i vaig decidir obrir un nou camí. Espero veure-us molt ràpid, sou un club i una afició de primera!!!
Per finalitzar, donar també les gràcies a la meva família i als meus amics que tant m'han recolzat durant tot aquest temps, vull donar-los les gràcies per estar sempre al meu costat.
Aquí teniu un nastiquero més!!!
Visca el Nàstic i Visca Tarragona!
Temes relacionats
Twitter DiariMes Twitter

@Diari_Mes

Envia el teu missatge
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes