Diari Més

Ferran Giner renovarà avui per una temporada més una altra opcional

L’extrem del Nàstic, reconvertit a lateral, gaudeix de tota a confiança de Vicente Moreno, tal com s’ha demostrat

Ferran Giner, a l'esquerra de la imatge, durant un entrenament amb el Nàstic.

Ferran Giner, a l'esquerra de la imatge, durant un entrenament amb el Nàstic.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Giner signarà avui la seva renovació amb el Gimnàstic de Tarragona. El valencià perllongarà la seva vinculació amb el conjunt grana per una temporada més una altra. O sigui, una campanya fixa, més una altra en funció d’alguns objectius.

L’extrem, ara reconvertit a lateral esquerre, era l’únic dels futbolistes que acabaven contracte aquest 30 de juny que tenia possibilitats de renovar la seva vinculació, ja que el cos tècnic grana, així com la direcció esportiva, tenien ben clar quines eren les seves prioritats. Giner, tot i ser un futbolista amb clara vocació ofensiva, ha anat endarrerint la seva posició a causa de les necessitats de l’equip.

Durant la temporada recentment finalitzada, va ser el relleu natural de Mossa en el lateral esquerre a partir de la marxa de Mousa a l’Olot, en qualitat de cedit. En els moments en els quals Vicente Moreno el va necessitar, va oferir un alt nivell, pel que el club ha preferit no anar al mercat a buscar cap lateral esquerre, per quedar-se amb un futbolista que es deixa la pell en cada entrenament i que ha demostrat en tot moment el seu màxim compromís i les ganes de continuar a Tarragona.

A banda de Giner, pocs queden que acaben contracte el 30 de juny. Archille Emaná, Aníbal Zurdo, Lévy Madinda –torna l’1 de juliol al Celta, d’on provenia cedit– i Iván Aguilar –cedit a l’UCAM Múrcia, però que acabav contracte amb el Nàstic d’aquí a tres dies–. No hi ha notícies d’Emaná, amb què tot fa preveure que no acceptarà la proposta de renovació que li ha fet el club. El cas d’Aníbal Zurdo és diferent. El club no compta amb ell i, tot i que el punta havia signat per una temporada més una d’opcional, no té possibilitats de seguir.

tracking