Diari Més

Palanca i De la Espada es desvinculen del Nàstic

El club grana decideix no renovar els dos jugadors, que acaben contracte el 30 de juny

De la Espada

Palanca i De la Espada no renovarà pel NàsticNàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marcos de la Espada i Miguel Palanca no continuaran la pròxima temporadaa la disciplina del Gimnàstic de Tarragona.

El Nàsticha anunciataquest dijousque el davanter Marcos Jiménez De la Espada no seguirà com a jugador del primer equip després de complir el contracte que unia a les dues parts, fins aquest 30 de juny.

El davanter ha completat 4 temporades defensant l’escut del Nàstic, i la campanya passada, la 2014-2015, es va convertir en un dels protagonistes de l’ascens de l’equip a la Segona Divisió. Marcos també ha estat un dels capitans del Nàstic en les darreres campanyes i marxa amb uns bons registres golejadors, sumant un total de 43 gols en lliga.

En el comunicat fet públic pel Gimnàstic de Tarragona, SAD, aquest «agraeix al jugador balear la voluntat, esforç, carisma i bons resultats que ha aportat vestint la samarreta del conjunt grana des de la seva arribada a Tarragona, a l’estiu del 2012».

Palanca

Tampoc continuarà al Nàstic serà Miguel Palanca, ja que el club ha decidit norenovar el seu contracte, que expiratambéel 30 de juny. Palanca tan sols ha estat 1 temparada al Nàstic i el seu rendiment no ha estat del gust de l'entitat, ja que tan sols ha marcat un gol, jugant 946 minuts i sortint com a titular en 11 partits i com a suplent en 8. Palanca va arribar al Nàstic de l'Adelaide United d'Austràlia i anteriorment havia jugat al Numància i l'Elx.

Palanca en una imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta tempoarada.

Palanca i De la Espada es desvinculen del NàsticNàstic de Tarragona

tracking