Diari Més

Natació

El Club Natació Tàrraco celebra una nova edició del Trofeu Ramos

La celebració esportiva es va constituir fa 31 anys per Francisco Ramos Boquera

Imatge dels participants a la celebració esportiva.

El Club Natació Tàrraco celebra una nova edició del Trofeu RamosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Natació Tàrraco va celebrar dimecres la 31a edició del Trofeu Ramos, un dels actes socials més importants i amb més tradició de l’entitat. La convocatòria va reunir tots els nens i nenes de l’escola i els joves nedadors de la secció de natació del Club.

El Trofeu Ramos va néixer fa 31 anys quan Francisco Ramos Boquera, soci des de 1967, va voler instaurar i patrocinar un trofeu que premiés l’esportivitat de tots, sense competició ni diferències, i per a la promoció de la natació, «un dels millors esports que cal practicar, sempre que agradi» explicava Ramos. Actualment, Francisco Ramos té 93 anys d’edat i és un dels socis més antics de l’entitat i, des dels seus inicis, ha estat molt vinculat a l’entitat, doncs fou el fundador de la secció d’Atletisme del Club.

L’acte va començar a les 17:45h amb una exhibició dels diferents grups de la secció de Natació Sincronitzada i, a continuació, es va iniciar el Trofeu Ramos de Natació per relleus segons les categories i anys de naixement. Els participants, un total de 90, van ser nedadors de l’Escola i esportistes del Club.

A les 19.00h es va procedir a fer el lliurament dels trofeus per a tots els participants a càrrec de la Consellera d’Esports, María Isabel Negueruela, Francisco Ramos i el President del Club, Josep M. Claver.

tracking