Diari Més

El canal LaLigaTV2 oferirà deu dels onze partits de Segona Divisió

Són sis enfrontaments propis, més els quatre que ofereixi el nou canal Gol; un partit es retransmetrà pel Canal+ Partidazo

Pensar en si mateix serà la clau de l'èxit del Nàstic

Pensar en si mateix serà la clau de l'èxit del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una temporada més, toca preparar-se per nous canvis en les plataformes televisives i en les retransmissions dels partits, tant de Primera com de Segona Divisió A. Els usuaris han de saber que, de cara a la pròxima temporada, hi haurà noves modificacions, i que ja es poden preparar per tenir tot el futbol a casa.

Pel que fa a la Segona Divisió A, on Gimnàstic de Tarragona i CF Reus Deportiu seran protagonistes la temporada 2016-17, s’ha de saber que Canal+ torna a manar. De fet, Canal+ Partidazo emetrà el partit que la plataforma decideixi. Serà el primer plat de cada jornada, un enfrontament que, per veure’l, s’haurà de tenir disponible aquest canal. De moment, es podrà seguir a Movistar+, tot i que hi ha tres companyies més que estan negociant per obtenir-ne també els drets. Es tracta de Vodafone, d’Orange i de Telecable. Donada la importància d’aquest enfrontament, és molt probable que aquest acord s’acabi produint, si no és amb les tres companyies almenys amb dues.

Per altra banda, neix un nou canal, anomenat Gol. Aquest, oferirà un total de quatre partits per jornada i no està descartat que les televisions autonòmiques també puguin emetre algun duel de la categoria de plata. O sigui, que Mediapro, propietari dels drets d’aquests partits, tindrà la potestat per poder revendre els partits a altres operadors, o també podrà mantenir-los en l’anomenat canal Gol.

Per últim, farà acte de presència Canal Liga TV2. Aquest canal estarà produït per la Lliga de Futbol Professional (LFP), i oferirà un total de deu partits. Seran els mateixos quatre de Gol, més els sis restants. L’únic duel que no podrà oferir aquest canal serà el que ofereixi Canal+ Partidazo (canal que també tindrà en exclusiva la promoció d’ascens a Primera Divisió). La LFP ha anunciat ja que inclourà aquest canal en tots els operadors, amb què els usuaris tindran moltes facilitats per poder seguir-lo.

Els horaris dels enfrontaments també s’han fixat ja. A la categoria de plata, els dissabtes els duels es disputaran o bé a les quatre de la tarda, a les sis o a les vuit del vespre. Pel que fa als diumenges, s’hi haurà d’afegir l’horari matinal, el de les dotze del migdia.

A Primera, també

Pel que fa a la categoria reina, Canal+ Partidazo també en serà el màxim beneficiat. El Barça i el Reial Madrid en seran els màxims protagonistes, i es podran oferir un màxim de divuit partits d’un i de l’altre, a banda del Clàssic de la segona volta. Ara bé, hi haurà una condició molt estricta, com serà que no podrà emetre l’anada i la tornada de Barça i Reial Madrid contra Atlètic de Madrid, València, Athlètic Club i Sevilla.

Gol oferirà un partit per jornada en obert, i es disputarà els divendres, a dos quarts de nou de la nit. Mai jugaran Barça, Reial Madrid, Atlètic, València i equips que juguin competició europea. Bein Sports serà l’encarregat d’oferir els vuit partits restants i estarà disponible a Movistar+, Vodafone, Orange i Telecable.

tracking