Diari Més

Els bessons Vidal tornaran a la Pobla en l'any de rejoveniment del club

Ivan i Gabriel, davanter i centrecampista, respectivament, van acabar la temporada a l’Europa

Iván Vidal torna a la Pobla.

Els bessons Vidal tornaran a la Pobla en l'any de rejoveniment del clubCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poques coses se saben, fins el moment, del CF Pobla de Mafumet. L’única que s’ha escoltat de part del Nàstic és que Martín Posse, «en principi», serà l’entrenador. Van ser les paraules que va pronunciar el director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira, en el dia de la renovació de Vicente Moreno com a entrenador del primer equip del Nàstic.

A banda de la continuïtat, poc s’ha pogut saber. Fa ja alguns dies, el Diari Més va avançar que dos futbolistes del juvenil del Nàstic, com són el central Arturo i el davanter Ricky, formarien part de l’equip de Posse. En els darrers dies hi ha hagut més contactes, i segons ha pogut saber aquest diari, Iván Vidal i Gabriel Vidal també formaran part de la plantilla del CF Pobla de Mafumet.

Ambdós futbolistes havien quedat desvinculats del Nàstic durant la temporada passada, i van acabar jugant a l’Europa, de Tercera Divisió. Iván, davanter centre amb molt de gol a les seves botes, va lesionar-se a principis de temporada i, al gener, va desvincular-se del Nàstic, per marxar a l’Europa, per provar sort. Mai es va acabar de recuperar de les seves molèsties, però ara està al cent per cent i completament preparat per assumir un nou repte.

Gabriel actua de centrecampista, i ja va quedar deslligat del Nàstic durant l’estiu passat. Va provar sort al Catllar de Primera Catalana, però no va poder demostrar el seu potencial, ja que el projecte del club tarragoní va fracassar completament. Una bona prova n’és el descens, que es va consumar en començar la segona volta.

A Torredembarra

Ambdós futbolistes van fer-se un nom al juvenil A del Nàstic, fa dues temporades, fet que els va donar dret a realitzar la pretemporada amb la Pobla, la campanya 2014-15. No van entrar a les convocatòries de Martín Posse, i van marxar cedits a la UD Torredembarra on, de la mà d’Alberto Izquierdo, van completar una espectacular temporada, que els va servir per tornar a comptar pel Nàstic.

Els bessons Vidal tornaran a la Pobla en l'any de rejoveniment del club

Els bessons Vidal tornaran a la Pobla en l'any de rejoveniment del clubCedida

tracking