Diari Més

El jugador de bàsquet Miquel Salvó no continuarà al CBT l'any vinent

Salvó ha estat una de les revelacions de la temporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miquel Salvó no jugaràal Club Bàsquet Tarragona la propera temporada.El jugador de Vilanova ha comunicat al club la seva decisió de canviar d'equip de cara l'any vinent. Juntament amb Fernando Boada, Miquel Salvó és el segon jugador que ha confirmat la seva baixa de cara a la temporada 2016/2017.

Miquel ha estat una peça clau per Berni Álvarez aquesta temporada.Va arribar al CBT procedent delCB Cornellà de EBA, i ha estat inclòs en el quintet revelació de la categoria. Miquel ha destacat per la seva polivalència i la seva capacitat per obrir la pista i ha estat un dels jugadors més utilitzats per Berni Álvarez.

La gran temporada realitzada per MiquelSalvóha dificultatuna renovació que finalment no arribarà, ja que el jugador s'ha revaloritzat gràcies al treball que ha que ha fe durant la temporada.

El jugador ha volgut acomiadar-se a través d'un video de tota l'afició i de la família del CBT, per una temporada que reconeix que «ha estat espectacular», i haagraït a l'afició i al club la implicació durant la temporada. A més ha conclòs el video desitjant que «els nostres camins es retrobin en el futur».

Miquel Salvó ha estat una peça clau per l'equip tarragoní durant aquesta temporada.

El jugador de bàsquet Miquel Salvó no continuarà al CBT l'any vinentJC Borrachero

tracking