Diari Més

Naranjo jugarà al Celta de Vigo la temporada vinent

Després de moltes especulacions, el futur del ‘pichichi’ del club grana ja està decidit: l’any que ve jugarà a Primera Divisió

Carlos Mouriño, president del Celta de Vigo, i José Naranjo, firmant l'acord.

Naranjo jugarà al Celta de Vigo la temporada vinentCedida/Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan semblava que el futur del màxim golejador del Nàstic, José Naranjo, ja estava decidit, la història ha fet un gir de 180 graus. ElCelta de Vigo ha fitxat a José Naranjo per cinc temporades. Després de la gran temporada que ha realitzat, el de Huelva jugarà a un equip de Primera Divisió. Demà tindrà lloc la presentació oficial del jugador.

Tot i que han estat molts els equips que s’han interessat pel jugador, el Celta de Vigo és l’equip que ha decidit pagar la clàusula de rescissió del futbolista, que ascendeix a tres milions d’euros. Aquest fitxatge no implicaria que Lévy Madinda, jugador procedent del Celta, es quedi una temporada més al Nàstic en qualitat de préstec. Segons sembla, es tractaria d’operacions diferents.

De ser un desconegut a Primera Divisió

José Naranjo va arribar al Gimnàstic amb la carta de llibertat del Recreativo de Huelva. L’andalús va jugar al club degà del futbol espanyol, la passada temporada, cedit pel Vila-real, entitat que va decidir prescindir dels seus serveis en finalitzar la temporada.

Llavors, Emilio Viqueira, director esportiu del Nàstic, va prendre la decisió de contractar-lo, tot i que era un gran desconegut en el futbol espanyol. El gallec va apostar per un futbolista que podria haver continuat al Recreativo, a Segona Divisió B, però que va acceptar venir al Nàstic en una operació llampec que va servir per ampliar la nòmina de jugadors del Nàstic sub-23.

José Naranjo és el màxim golejador del Nàstic

José Naranjo és el màxim golejador del NàsticCristina Aguilar

tracking