Diari Més

José Naranjo és a un pas de signar pel Newcastle de Rafa Benítez

El davanter del Nàstic farà les maletes en direcció a l’equip de la Championsip després de completar una espectacular temporada

José Naranjo

José NaranjoCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El culebrot José Naranjo sembla haver arribat al seu final. El jugador del Gimnàstic de Tarragona durarà poc a la disciplina tarragonina. De fet, en les pròximes hores farà les maletes ja que, després de l’espectacular temporada que ha realitzat, han estat molts equips els que han preguntat per ell.

El Newcastle, finalment, serà el seu destí. Aquest equip és el que ha decidit dipositar la clàusula de rescissió del futbolista, que ascendeix a tres milions d’euros. L’entrenador del conjunt anglès és un vell conegut de l’afició del Reial Madrid i de la Primera Divisió en general. I és que Rafa Benítez serà el pròxim tècnic que tindrà a les ordres a José Naranjo. L’entrenador que va ser substituït al Reial Madrid el passat 2015 per Zinedine Zidane ha estat un dels màxims valedors de l’arribada de Naranjo, que canviarà la Segona Divisió espanyola per la Segona Divisió anglesa.

José Naranjo havia despertat l’interès de molts clubs, tant a nivell espanyol com a anglès. A Espanya, hi ha entitats com el Celta, el Deportivo de la Corunya, el Sevilla, el Betis o Las Palmas que han preguntat per la situació del davanter del Nàstic. A Anglaterra, conjunts com l’Aston Villa o el West Ham haurien mostrat el seu interès per un futbolista que ha explotat en pocs mesos.

José Naranjo va arribar al Gimnàstic amb la carta de llibertat del Recreativo de Huelva. L’andalús va jugar al club degà del futbol espanyol, la passada temporada, cedit pel Vila-real, entitat que va decidir prescindir dels seus serveis en finalitzar la temporada.

Llavors, Emilio Viqueira, director esportiu del Nàstic, va prendre la decisió de contractar-lo, tot i que era un gran desconegut en el futbol espanyol. El gallec va apostar per un futbolista que podria haver continuat al Recreativo, a Segona Divisió B, però que va acceptar venir al Nàstic en una operació llampec que va servir per ampliar la nòmina de jugadors del Nàstic sub-23.

De suplent

José Naranjo va començar com a suplent al Nàstic, aquesta temporada. No va tenir cap protagonisme, però Vicente Moreno, entrenador de l’entitat tarragonina, el va animar a continuar entrenant com ho feia perquè, d’aquesta manera, tindria la seva oportunitat.

Aquesta, abans de mitjans de temporada, va arribar, i José Naranjo va demostrar que tenia la suficient qualitat com per convertir-se en un home important a les files del club tarragoní. José Naranjo va acabar fent-se amb un lloc a l’onze titular i, finalment, ha estat capaç de ser el màxim realitzador de l’equip, amb setze dianes anotades. L’afició l’ha reconegut com a un dels herois de la millor temporada del Nàstic en els darrers temps, i la marxa del futbolista estarà justificada únicament en els tres milions d’euros que el club tarragoní podrà cobrar pel seu traspàs al futbol anglès.

tracking