Diari Més

Cristian Lobato vestirà la samarreta del Nàstic la pròxima temporada

El futbolista continuarà a l’equip, ja que tenia clàusules en el contracte que asseguraven la seva continuïtat

Cristian Lobato ha completat un gran final de temporada amb el Nàstic.

Cristian Lobato vestirà la samarreta del Nàstic la pròxima temporadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian Lobato continuarà a la disciplina del Gimnàstic de Tarragona. El futbolista havia signat amb l’entitat tarragonina, en principi, fins el 30 de juny d’aquest 2016, però el seu contracte estipulava algunes clàusules que detallaven la seva renovació automàtica. Els objectius pels quals el centrecampista havia de seguir a Tarragona s’han complert i, d’aquesta manera, seguirà a les ordres de Vicente Moreno, com a mínim, la pròxima temporada.

Lobato és un jugador que arribava amb molt de cartell al Nàstic. El club va anunciar el 21 de setembre que el futbolista, que s’estava recuperant d’una lesió, s’incorporava als entrenaments de l’equip, a les ordres de Vicente Moreno. Una lesió al genoll esquerre l’havia impedit continuar amb la seva activitat futbolística, i els serveis mèdics del club tarragoní van fer-se càrrec de la seva recuperació. Va ser operat per una luxació a la ròtula esquerra i el jugador d’Esparraguera va començar a exercitar-se al marge del grup, realitzant exercicis específics.

No va ser fins el 26 de novembre quan el Nàstic va anunciar, de forma oficial, la contractació de Lobato, que passava a formar part del primer equip. Llavors, el club va comunicar que Lobato signava per una temporada, més dues d’opcionals. Una o les dues s’haurien fet efectives en finalitzar la present temporada. Abans, però, va disputar un partit amistós a Amposta, contra el CF Amposta de Primera Catalana, en el qual va deixar clar que estava recuperat i que estava completament preparat per jugar a un alt nivell. El dia 30 de novembre va ser presentat com jugador del Nàstic.

Molt important

Lobato ha estat un jugador molt important al Nàstic, sobretot en la recta final de la temporada. El jugador ha estat imprescindible en els esquemes de Vicente Moreno. Lobato ha jugat un total de 961 minuts amb el Nàstic. Ha anat convocat en vint enfrontaments, i en tots ells ha tingut protagonisme, en catorze com a titular, i sis de suplent. Ha marcat un gol i ha vist una targeta groga. Uns números força bons tenint en compte que va començar a entrar en els plans de Vicente Moreno a partir de mitjans de temporada.

El rendiment del futbolista ha estat força irregular durant la seva etapa al Nàstic, tot i que ha anat de menys a més. Va entrar en molts partits des de la suplència, però amb el pas dels mesos es va guanyar la confiança d’un Vicente Moreno que ha acabat confiant cegament en ell. Lobato ha estat un futbolista discutit en el seu inici, ja que en les seves primeres aparicions no va demostrar que hagués de ser un jugador indiscutible en els esquemes de Vicente Moreno.

Inicialment, Lobato va jugar d’interior esquerre. Aquesta situació va motivar que el futbolista no pogués demostrar totes les seves habilitats, ja que el barceloní és un futbolista molt habilidós amb cama esquerra. Tan bon punt li va ser possible, es va anar centrant en els partits. I és que ell sempre ha manifestat que li agrada jugar més en posicions interiors. També ha acabat jugant alguns enfrontaments partint de banda dreta. En gairebé tots aquests duels Lobato va ser substituït quan havia passat una hora de joc.

Lobato no ha estat l’únic que ha allargat la seva vinculació amb el Gimnàstic de Tarragona. Comptant-lo a ell, i a Daisuke Suzuki, que tenia en el seu contracte una clàusula de renovació automàtica, són sis els futbolistes que han allargat el seu compromís amb el Nàstic

tracking