Diari Més

El futbol anglès s'interessa pel davanter José Naranjo

L’Aston Villa ja es va interessar en el jugador en el mercat d’hivern anterior, i ara torna a la càrrega per fer-se amb els serveis del futbolista

El futbol anglès s'interessa en la contractació del davanter José Naranjo

El futbol anglès s'interessa en la contractació del davanter José NaranjoCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És, sense cap dubte, la perla del Nàstic. Els seus setze gols durant la temporada que ha finalitzat i la seva edat, 22 anys (fa 23 al mes de juliol), l’han catapultat a l’estrellat. Ara, les ofertes per fitxar-lo plouen a la secretaria tècnica del Nàstic. José Naranjo s’ha convertit en el jugador de moda d’aquest mercat d’estiu. La seva projecció i el seu desvergonyiment al camp l’han fet ser objecte de desig de nombrosos clubs que volen pescar a la Lliga Adelante a jugadors promeses a un preu assequible.

Però, si algun club vol a Naranjo haurà de pagar la seva clàusula, que és de 3.000.000 euros, i el Nàstic no pensa rebaixar ni un duro. Sap que el jugador té caché i que s’ha d’aprofitar la situació per fer caixa per poder confeccionar un equip competitiu de cara a la pròxima temporada. Són conscients que la Lliga 2016-2017 serà molt més exigent que la que ha finalitzat i que els socis de l’entitat voldran un equip més competitiu.

El Betis ha estat un dels primers equips a preguntar per José Naranjo, tot i que no està disposat a pagar els tres milions, i així ho han assegurat els responsables esportius bètics als mitjans de comunicació de la capital andalusa. El Celta també és al darrere del davanter del Nàstic, però amb intercanvi de peces, és a dir, que a l’operació hi entrarà Madinda. Una cosa que sembla poc probable a causa que el jugador cedit pel Celta té una fitxa molt elevada, no comparable amb el que el Nàstic paga als seus jugadors a la Lliga Adelante.

Però els que realment estan apostant per a aconseguir els serveis de Naranjo són els clubs anglesos. Segons fonts del club, diversos representants de la Premier League anglesa i de la Football League Championsip, Segona Divisió anglesa, s’han interessat per fer-se amb els serveis del golejador andalús per a la pròxima temporada.

L’Aston Villa

Un d’aquests clubs és el mític Aston Villa que va descendir, per primera vegada a la seva història, de categoria aquesta temporada i haurà de jugar la temporada 2016-2017 a la Football League Championsip. L’Aston Villa ja es va interessar per Naranjo en el mercat d’hivern passat i ara torna a la càrrega. Sap que ha de recuperar la categoria el més aviat possible i el seu propietari, l’empresari estadounidenc Randy Lerner, que va comprar el club el 2006, està disposat a invertir en fitxatges, però es pot trobar amb què el diner de diversos clubs de la Premier pugui més i aposti més fort per José Naranjo. Pel moment, les coses estan així i les ofertes van caient, ara el que les ha de valorar és Emilio Viqueira, el director esportiu del Nàstic, que haurà de prendre la decisió del seu traspàs i la de buscar un recanvi amb garanties de gol.

tracking