Diari Més

Xisco Muñoz penjarà les botes i es convertirà en el segon entrenador

El davanter abandonarà el futbol en actiu i es posarà a les ordres de Vicente Moreno

Xisco Muñoz.

Xisco Muñoz penjarà les botes i es convertirà en el segon entrenadorCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nano, actual segon entrenador del Nàstic, abandonarà aquesta tasca i s’incorporarà al Getafe B com a primer tècnic. Així, debutarà com a entrenador a la Segona Divisió B, després d’una campanya sencera aprenent de Vicente Moreno al Nàstic.

El club tarragoní ja té clar qui serà el seu substitut. Xisco Muñoz agafarà el rol d’ajudant de Vicente Moreno. D’aquí a uns dies, el futbolista anunciarà que penja les botes i, possiblement a finals de setmana, tancarà l’acord amb el club per poder exercir en la seva nova funció.

Si res es trenca al final, el futbolista, que ha estat tot un exemple durant la seva estada amb el Nàstic, assumirà una tasca que en les darreres temporades ha comptat amb diversos protagonistes. Fa dues campanyes, el segon entrenador va ser Adolfo Baines. La campanya passada va ser Nano l’escollit i, ara, serà el mateix Xisco Muñoz.

El club comptava amb Nano, però ha estat ell mateix el que ha decidit plegar. Motius personals l’han empès a abandonar el club. Ell ha estat molt a gust a Tarragona, però creu que ha de donar un gir a la seva carrera, i estar més a prop de la seva família i dels seus. Xisco Muñoz no compta amb experiència a les banquetes, però sí que sap perfectament què significa estar en un vestidor gran i conviure amb futbolistes amb ambició i ganes de fer coses grans.

tracking