Diari Més

El CBT es queda sense temps per pagar el que li deu a la Federació

El 6 de juliol s’ha de realitzar la inscripció per a la pròxima temporada, i ha d’estar tot liquidat

El pavelló del Serrallo té ganes de LEB Plata també la pròxima temporada.

El CBT es queda sense temps per pagar el que li deu a la FederacióJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona es mostra molt preocupat per la situació econòmica que està vivint en aquest final de temporada. El club té clar que la voluntat de l’Ajuntament de Tarragona és la de complir amb els compromisos adquirits, i abonar els 30.000 euros de l’altra subvenció que els van prometre.

El problema, ara, és un altre. Els dies van passant, i el club segueix sense percebre aquesta quantitat. El dia 6 de juliol és el que ha marcat la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) per poder realitzar les inscripcions de cara a la temporada 2016-17. Per poder fer-les, abans ha d’abonar a la FEB els diners que li resten per pagar de la temporada 2015-16, gairebé els 30.000 euros abans esmentats.

Es complica encara més la situació per motius de temps, ja que la pròxima sessió plenària de l’Ajuntament de Tarragona està prevista per al dia 27 de juny. En el cas que el consistori doni el vistiplau a la subvenció, no hi hauria temps material perquè el 6 de juny estiguin ingressats els diners a la Federació. En el cas que això acabi succeint, s’executarà l’aval que van dipositar els directius. De fet, abans d’executar l’aval aquest es denuncia, i passen uns dies abans que la Federació Espanyola el fa efectiu.

«Si l’aval està denunciat, no en podrem demanar un altre. Dit d’una altra manera: fins que el primer aval no estigui net, no tenim dret a demanar-ne un segon. Per això, se’ns estan tirant a sobre els terminis», segons apuntava a aquest diari la presidenta del Club Bàsquet Tarragona, Loli Salas. La màxima responsable de l’entitat tarragonina afegeix que «nosaltres el que necessitem és tenir compromisos ferms, que tot el que s’havia pactat per a la temporada passada s’acabi complint i, així, poguem tenir tranquil·litat de cara a la temporada vinent.

Bones relacions

Això sí, el CBT es felicita per la bona relació que hi ha ara mateix entre el club i el consistori. Després del missatge d’alarma enviat pel club tarragoní, l’Ajuntament va reaccionar de forma gairebé immediata. Va entendre perfectament la situació del club i va mostrar la seva voluntat de desencallar la situació. Tot i això, en el darrer ple no es va poder solucionar el problema, ja que la regidora d’Esports, Maria Isabel Negueruela, no va tenir temps de revisar tota la documentació.

«La millor notícia és que la comunicació entre el club i l’Ajuntament és contínua, i el consistori ha manifestat al CBT la voluntat per poder aconseguir els diners abans de la finalització dels terminis», asseguren des de l’entitat blava mitjançant un comunicat, que afegeix que «l’Ajuntament està treballant per aconseguir el més aviat possible la quantitat acordada, només esperem que pugui arribar a temps».

tracking