Diari Més

Vicente Moreno renova per dues temporades més

El tècnic valencià va aconseguir que el Nàstic ascendís a la Liga Adelante, i quedar-se a les portes de l'ascens a Primera D

Vicente Moreno: ''Si perdem, serà complicat lluitar per les dues primeres places''

Vicente Moreno: ''Si perdem, serà complicat lluitar per les dues primeres places''Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador Vicente Moreno renova epl Club Gimnàstic de Tarragona fins al 2018. Així ho han acordatel club, el SAD i el tècnic grana.

Després de tres temporades amb grans resultats al capdavant de la banqueta grana, el tècnic valencià continua com a primer entrenador del Nàstic i buscarà seguir amb la bona dinàmica esportiva de l’equip tarragoní, almenys, dues campanyes més.

Els resultats aconseguits després de 122 partits en lliga regular i play-off avalen la trajectòria del tècnic de Massanassa i dels diferents membres del cos tècnic que han format equip amb Vicente. Les 58 victòries en els 122 enfrontaments, gairebé un 50%, 40 empats i només 22 derrotes el destaquen com un dels entrenadors de la història grana amb millors estadístiques.

Aquestes xifres han suposat que en tres temporades s’hagi aconseguit l’ascens a la Liga Adelante i, les altres dues campanyes, s’hagi quedat a les portes de l’ascens de categoria després de disputar els respectius play-off. Cal destacar que en la present 2015-2016, el conjunt grana s’ha classificat 3r en lliga regular i per molt poc no s’ha aconseguit pujar a la Primera Divisió, quan l’objectiu inicial era la permanència.

En els propers dies tindrà lloc la roda de premsa on Vicente Moreno, el president Josep Maria Andreu i el director esportiu Emilio Viqueira escenificaran aquest nou acord esportiu.

tracking