Atletisme

La tercera cursa de l'Aquopolis aplega a 450 corredors

Es va realitzar en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)

La tercera cursa de l'Aquopolis aplega a 450 corredorsCedida

Ahir es va disputar a La Pineda la tercera edició de la Cursa solidària Aquopolis Costa Daurada. Va comptar amb dues proves de 5 i 10 quilòmetres pel barri marítim vilasecà, així com curses infantils per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys celebrades dins del parc aquàtic, on hi havia ubicada la meta de les proves d’adults. En total hi van participar unes 450 persones en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que treballa per millorar la vida dels qui conviuen amb aquesta malaltia i aconseguir avenços en la seva investigació.

El guanyador de la cursa de 5 quilòmetres va ser Gerva Mogio, del club Athletic Track Tarragona, amb un temps de 16 minuts i 23 segons. En categoria femenina, Laura Garciarena (19:17). En els 10 quilòmetres el podi masculí el va encapçalar Carles Montllor (32:39), del Castillejo&Caceres RC. La primera corredora d’aquesta categoria va ser l’Anahi Herrera (41:06).