Diari Més

Entre tots és possible

Equip i afició del Nàstic volen ser un de sol per fer realitat la remuntada somiada

Naranjo serà la màxima esperança a la davantera grana

Entre tots és possibleCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic rebrà aquesta tarda, a partir de les set, un Osasuna que parteix amb avantatge en l'eliminatòria de semifinals de la promoció d'ascens gràcies al 3-1 aconseguit en el duel d'anada, disputat dimecres al Sadar.

Els tarragonins necessiten guanyar per 2-0 o per tres gols de diferència per passar l'eliminatòria, tot i que un 3-1 al final de la pròrroga també els faria passar ronda, en tenir el factor camp a favor. Per aconseguirfer realitat una missió tan complicada, el tècnic grana, Vicente Moreno, podrà comptar amb tota la plantilla, ja que Giorgi Aburjania torna a estar disponible després de tornarde la concentració amb la seva selecció.

L'internacional georgià apuntaa titular a la mitja punta, i Jean Luc podria ser la segona novetat a l'alineació, per banda dreta. Emaná i José Naranjo completarien la davantera. En el centre del camp, Sergio Tejera i Lévy madinda repetiran, mentre que tampoc hi haurà cap canvi a la porteria ni a la rereguarda. Reina, sota pals i Valentín, Suzuki, Molina i Mossa, en defensa, seran de la partida.

Dues hores abans del duel, socis i aficionats s'hancitat per poderestar amb els seus des del principi i donar-los la rebuda que es mereixen.

tracking