Diari Més

La Condomina serà el jutge del títol de Segona B

CF Reus i UCAM Murcia mantenen el 0-0 al desenllaç de l'anada de l'eliminatòria de campions de bronze

El Múrcia fa el passadís al Reus.

La Condomina serà el jutge del títol de Segona BCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus acomiada en empat sense gols l’anada de la ronda de campions que posa en joc el títol de Segona B davant l’UCAM Murcia, primer classificat del grup quart i l’altre ascendit a la Segona Divisió. Els homes de Natxo Gonzálezhan dominatel primer temps d’un encontre de baixa intensitat i que s'haequilibrata la represa, i han fregatla diana en alguna ocasió de Fernando i en una darrera rematada de cap del central Ismael Moyano que s’ha estavellatal travesser. La citahaposatel punt final a una temporada històrica a l’Estadi, que viurà al llarg dels propers mesos reformes per adaptar-se a la categoria de plata. Els roig-i-negres resoldran la lluita pel títol honoríficde millor equip de la Segona B al partit de tornada que es disputarà aquest dimecres 8 de juny, a partir de les vuit del vespre, sobre el terreny de joc de La Condomina, en l’últim compromís oficial que li resta per disputar a la plantilla del CF Reus abans d’iniciar el període de vacances.

El tècnic roig-i-negre recuperava Miguel Marín –que hadisputatla segona cita després de reaparèixer, a Elda, d’una operació al peroné que el va deixar fora 30 jornades– com a lateral esquerre, en aquesta festa futbolística abans de l’estiu que deixarà pas a l’estrena a Segona Divisió, i hadeixatel pes de l’atac en mans de Fernando Rodríguez, amb Aritz López Garai assegut a la banqueta per primer cop des que va incorporar-se al projecte reusenc. El davanterha estatel primer en exhibir amenaça pel costat roig-i-negre, a punt de complir-se el primer quart d’hora d’enfrontament i per la dreta del porter Biel Ribas, amb un tret que hasortitlleugerament desviat, massa ajustat al primer pal. Ha manegatlacita amb certa superioritat el conjunt de la capital del Baix Camp, que no ha deixatanar aquest relatiu domini tampoc quan, cap al minut 30, Marcelo batia Edgar Badia en una diana anul·lada per una falta de Nono sobre Jesús Olmo, a la sortida d’un córner.

Equilibri a la represa

Alguna centrada precisa del velocíssim Cassamá que no ha trobatrematador i l’esforç sense premi de Vítor Silva hacompletatel primer temps encara amb el 0-0 brillant a l’electrònic, en part gràcies al bon paper de la parella Olmo-Moyano, especialment inspirats avui. Un xut de Fernando, que hadisparatras i molt potent, haposatpunt i final als primers 45 minuts, després que el punta de Pilas rebés una assistència brillant de Rafa García a la frontal de l’àrea. Un 0-0 més favorable a l’UCAM Murcia que no als de la capital del Baix Camp esdevindria el punt de partida per al segon temps de l’eliminatòria pel campionat de la Segona B a l’Estadi.

El capità Colorado haestrenatels assajos del CF Reus a la represa, gairebé al 50’ i amb un tret a mitja alçada, assistit novament per Cassamá, que anava fora. Els homes de Salmerón ho hanintentatal contraatac, amb una cavalcada magnífica de Pallarès, que haquedaten provatura i Fernando harefusat, en l’acció immediatament posterior i amb un cop de cap, el 0-1 que podria haver vingut d’un córner. Hanscalfata la banda Edgar Hernández, Aritz López Garai i Óscar Rico, desaparegut de les convocatòries roig-i-negres en el tram final de la temporada. Nonohaprovatsort des de la línia de tres quarts, enmig de l’equilibri que ha imperatal segon acte, igualment sense fortuna. Han miratde construir des del darrere, els murcians, amb un joc aspre i contundent, en aquets partit de tràmit. El CF Reus hi haestatmés a prop, peròha vistpassar els minuts sense haver desfet encara un empat inicial que s’allargaria fins al desenllaç de l’enfrontament.

Óscar Rico i López Garai

Al 62’, Álex Colorado harematatamb la testa un altre centre d’Eliseu Cassamá, que Biel Ribas blocava sense fer grans lluïments. Natxo Gonzálezhadonatllavors entrada al golejador Edgar Hernández en detriment de Fernando, que ha ditadéu a l’Estadi, ovacionat –com també ho han estatel propi Colorado i Ramon Folch– per la graderia. El segon canviha disposatsobre el terreny de joc l’extrem Óscar Rico, nou setmanes després d’haver-lo trepitjat per darrer cop, i el tercers'ha consumitamb López Garai a la gespa. El moviment de peces, que s'hadonatgairebé simultàniament per part dels murcians, ha col·laboraten que la cita no ha anatmés enllà. Ismael Moyano, però, ha estata punt de decantar el marcador per als roig-i-negres, en una rematada de cap que haacabatestavellant-se al travesser, ja a les acaballes del matx contra l’UCAM Murcia. Els jugadors que entrena José Maria Salmerón –que s’hantraslladat fins a Reus el mateix dissabte i poc després de celebrar el salt al futbol professional– tampoc no van empényer més del compte i la cita va tocar a la seva fi amb el 0-0 inicial intacte i tot per decidir a La Condomina, en un matx que tindrà lloc d’aquí a tres dies i que determinarà, finalment, el nom del millor equip de la Segona B, categoria que ambdós rivals acaben de deixar enrere per la via ràpida.

L’últim abans de vacances

Plantilla i cos tècnic roig-i-negres iniciaran el període de vacances un cop superat el partit de tornada la Condomina i mentre, als despatxos de l’Estadi, la direcció esportiva treballa en la confecció d’una plantilla per al debut a la Segona Divisió en què s’espera que es mantingui el bloc de l’ascens amb «alguns fitxatges».

tracking