Diari Més

A buscar la glòria de Primera

El Nàstic afronta aquest vespre contra l'Alabès (20.30 h) un duel que pot passar a la història

Imatges del partit que va enfrontar el Nàstic amb l'Osasuna el 25 de maig de 2016

Nàstic - Osasuna: el partitCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té avui una cita amb la història. Els tarragoninsreben, a dos quarts de nou de la nit, la visita de l'Alabès, en un duel en el qual una victòria local podria significar l'ascens automàtic a Primera Divisió sempre que el Leganés no sumi els tres punts davant del Mirandés a Anduva.

Vicente Moreno, tècnic del conjunt tarragoní, va recordar ahir que ''som l'equip que millor arriba al final de la temporada'' per esperonar els seus i acabar de motivar-los per una victòria que pot passar a la història.

L'entrenador del Nàstic tindràdues baixes. La d'Ondoa la cobrirà Alberto Varo, mentre que la d'Aburjania, que també està concentrat amb la seva selecció, la podria cobrir Aníbal Zurdo, fet que motivaria que Emanáactuaria a la mitja punta, deixant les bandes a Lobato i a José Naranjo. Per darrere, en el cenre del camp, Lévy Madinda i Sergio Tejera. A la porteria, com sempre, jugarà Reina, mentre que Gerard Valentín, ja recuperat de les seves molèsties, apunta al lateral dret. La resta de la defensa, la ja coneguda de Mossa, en el lateral esquerre, i Daisuke i Molina a l'eix.

No està previst que el Nou Estadi s'ompli a vessar, ja que encara queden moltes localitatsa la zona de Preferent Alta. Avui, però, encara s'espera que la gent retiri la seva localitat.

A buscar la glòria de Primera

A buscar la glòria de PrimeraCarla Pomerol

tracking