Diari Més

Hoquei Patins

Duel a vida o mort entre Reus i Vendrell on només un pot quedar quart

Els reusencs, que actuen com a locals demà a les vuit, només jugaran la Champions si sumen els tres punts contra els del Baix Penedès

Els jugadors de Reus, celebrant.

Duel a vida o mort entre Reus i Vendrell on només un pot quedar quartCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Baix Camp viurà demà al vespre el partit del segle. No hi ha en joc cap competició, ni es tracta d’una final, però qui surti vencedor dels dos equips que saltaran a la pista comptarà amb un premi dels grossos, com serà jugar la pròxima temporada la Champions League d’hoquei patins.

Reus Deportiu i Moritz CE Vendrell es veuran les cares en un partit apassionant, en el qual un dels dos acabarà condemnat a jugar la Copa de la CERS. Els vendrellencs són quarts a la taula classifictòria de l’OK Lliga, amb 50 punts, mentre que els reusencs són cinquens, amb 48. Demà, a partit de les vuit del vespre, només un dels dos marxarà de la pista reusenca amb el dret de jugar la pròxima temporada a la màxima categoria de l’hoquei patins a nivell nacional.

L’únic escenari en el qual els homes d’Enrico Mariotti podran jugar la Copa d’Europa seria guanyant, ja que tant l’empat com la victòria vendrellenca atorgaria a aquest darrer equip la possibilitat de lluitar contra els més grans. Els dos conjunts han realitzat un gran final de temporada, tot i que en l’inici de la campanya no van poder demostrar tot el seu nivell per culpa d’una arrencada molt irregular. Aquesta circumstància la van saber aprofitar el FC Barcelona Lassa, el Club Patí Vic i l’HC Liceo, que van destacar-se ràpidament a la classificació i van impedir que els dos conjunts tarragonins puguesin entra a la lluita pel títol.

Aquest és el partit que tanca l’OK Lliga, i un enfrontament que servirà també perquè alguns dels jugadors dels dos equips es puguin acomiadar, ja que la pròxima temporada jugaran en altres conjunts. S’espera un Pavelló ple a vessar, ja que els reusencs s’enfronten al duel més important dels últims anys. També s’espera afició visitant perquè el Vendrell no es vol quedar enrere i vol refermar el bon moment en què es troba.

tracking