Diari Més

L'aleví L10 del TGN toca el cel corontant-se campió de Catalunya

Les noies del Sagrat Cor van guanyar els tres partits disputats a Torrefarera i van sumar el títol

L'aleví L10 del TGN toca el cel corontant-se campió de Catalunya

L'aleví L10 del TGN toca el cel corontant-se campió de CatalunyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip aleví femení de sisè L10 del Sagrat Cor es va aconseguir proclamar, aquest cap de setmana, campió de Catalunya escolar. L’equip que entrena Jordi Crespo i Irene Ruiz van vèncer els tres rivals de la fase final a Torrefarrera (Lleida) i van sumar el títol nacional després d’haver guanyat el campionat de Tarragona escolar.

L’entrenador de l’equip, Jordi Crespo, mostrava la seva felicitat per aquesta victòria i detallava que l’equip va anar de menys a més, ja que «el primer partit, contra l’escola de Tremp, va ser complicat a l’inici perquè les noies estaven una mica nervioses. El fet de jugar una fase final del campionat de Catalunya imposa. Amb tot, de seguida van trobar el seu ritme de joc i vam acabar guanyant».

El format de competició en el campionat escolar no era per marcador final de punts, sinó que per cada quart que es guanyava durant el partit se sumaven 3 punts, 2 punts en cas d’empat i 1 si es perdia el període. «Les jugadores es van adaptar ràpidament a aquest format de puntuació per quarts. Així, el segon partit era el més difícil, contra el representant del Barcelonès, l’escola Peter Pan. Era un bon equip, amb jugadores molt altes, però vam guanyar», va dir el tècnic.

tracking