Diari Més

El Reus celebrarà dijous l'ascens amb una ofrena a Misericòrdia i una rua fins a l'Ajuntament

L'itinerari encara no està tancat, però es preveu que l'equip arribi a la plaça Mercadal al voltant de les 21 h

Després de la primera celebració al camp del CF Reus Deportiu, els aficionats s'han dirigit a la plaça de Prim per seguir festejant l'ascens directe a Segona Divisió A.

La celebració segueix a la plaça de PrimElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri, han anunciat aquest dimarts que el club i l’Ajuntament col·laboren en l’organització dels actes de celebració de l’ascens del CF Reus Deportiu a la Segona Divisió. Els actes tindran lloc el dijous 2 de juny, i culminaran a l’ajuntament, quan els jugadors i l’equip tècnic i directiu del club seran rebuts per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i altres membres de la corporació municipal. L’equip oferirà l’ascens a l’afició i a la ciutat des del balcó del palau municipal, a la plaça del Mercadal.

Prèviament, a les 20:00h, el CF Reus Deportiu oferirà l’ascens a la Mare de Déu de Misericòrdia, amb un acte al santuari. A les 20:30h s’iniciarà des de la plaça del Nen de les Oques una rua pels carrers del centre de la la ciutat —l’itinerari l’està ultimant el club amb la Guàrdia Urbana—, que acabarà a la plaça del Mercadal, per oferir el títol a la ciutat des del balcó de l’Ajuntament. Està previst que la comitiva arribi al palau municipal a les 21:00h.

En la conferència de premsa, l’alcalde de Reus ha afirmat: «Per l’Ajuntament de Reus, és un orgull poder col·laborar amb el Club de Futbol Reus Deportiu en l’organització dels actes de celebració de l’ascens del club a 2A. La plantilla, el club, l’afició i la ciutat demanen i es mereixen una celebració a l’alçada de la fita que es va aconseguir diumenge. Les portes de l’Ajuntament estan obertes a tothom, més encara a un club que porta el nom de la ciutat i que acaba de realitzar una gesta històrica».

L'eliminatòria de campions

L'anada contra l'UCAM Múrcia es jugarà a l'Estadi Municipal aquest diumenge a les 12.00 h. La data de la tornada està per determinar però tot apunta que serà dimecres o dijous de la pròxima setmana.

tracking