Diari Més

Ricky i Arturo formaran part de la plantilla de la Pobla a Tercera Divisió

El davanter i el central provenen del juvenil A del Nàstic i són dos dels futbolistes amb més projecció de la província de Tarragona

La plantilla del CF Pobla de Mafumet canviarà molt respecte a la de la temporada 2015-16.

Ricky i Arturo formaran part de la plantilla de la Pobla a Tercera DivisióCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El descens del CF Pobla de Mafumet a Tercera Divisió no està paït del tot. Encara cou el fet d’haver estat només una temporada a Segona Divisió B, encara que la campanya realitzada pels pobletans no ha estat dolenta del tot. Era la primera vegada que el filial del Nàstic treia el cap a la categoria de bronze, i no va ser fins a la darrera jornada del campionat lliguer quan es va consumar el seu descens, amb què les opcions de permanència es van mantenir fins el final.

Ara, però, el que toca no és una altra cosa que aixecar el cap, llepar-se les ferides i començar a preparar un nou projecte il·lusionant i capaç d’ajudar a competir a l’equip amb suficient autoritat com per tornar a intentar l’ascens a Segona B. Encara no està decidit si Martín Posse serà l’entrenador o no, encara que des del club pobletà i des del Nàstic consideren que l’argentí és la persona més adequada i que ha de ser ell l’encarregat de tornar a situar a la Pobla a l’elit.

De moment, la direcció esportiva de la Pobla i del Nàstic estan començant a fer moviments, encara que no són prou sòlids com per anunciar fitxatges, baixes o renovacions. El que sí està clar és que hi haurà jugadors de la pedrera que pujaran al primer equip de la Pobla, concretament futbolistes del juvenil A del Nàstic.

Segons ha pogut saber aquest diari, són dos els jugadors que tindran fitxa amb el quadre pobletà. Un d’ells és Ricky, davanter centre que ha explotat aquesta temporada com a màxim realitzador de la Divisió d’Honor amb el Nàstic, i Arturo, central que ofereix moltes garanties i que pot ser un jugador important a Tercera Divisió.

Ricky ha signat una temporada brillant i, després de finalitzar la seva etapa al Nàstic a la Divisió d’Honor, va marxar cedit al CD La Floresta, també a l’equip juvenil, per ajudar-lo en aquesta recta final de temporada, aconseguint marcar entre dos i tres gols per partit, això sí, en una categoria inferior.

Per la seva banda, Arturo ha estat lesionat algun temps, però la confiança en ell és màxima, i començarà amb els pobletans per tornar a agafar ritme de partits. La seva presència a la plantilla està assegurada, i aquestes dues incorporacions anirien en la línia del que ha comentat darrerament el director esportiu del Nàstic, un Emilio Viqueira que aposta per una Pobla amb jugadors sub-23, de manera que el club es veurà obligat a rejovenir un equip que comptava amb molts futbolistes que no estaven dins d’aquest rang d’edat.

El màxim mandatari de la Pobla, Josep Mir, encara s’ha de reunir amb la direcció esportiva per prendre les decisions importants de cara a la pròxima temporada, una trobada que es podria produir la setmana vinent, ja que ara mateix tots els esforços al Nàstic estan centrats en l’ascens del primer equip grana a la màxima categoria del futbol espanyol.

tracking