Un immens Moritz Vendrell aconsegueix vèncer el Liceo (5-3)

Els vendrellencs recuperen la quarta plaça

Un immens vendrell venç el Liceo (5-3)

Un immens vendrell venç el Liceo (5-3)CE Vendrell

El Moritz CE Vendrellderrota el Liceo (5-3) i dóna un cop de puny damunt de la taulatornant a la quarta posició, a causa de la derrota del Reus Deportiu d'aquest divendres a la pista del Barça.

El partit va començar amb diverses oportunitats per al Vendrell. Al minut 10 del partit, Josep Lamas va veure una targeta blava, però Xixi Creus no va poder superar a Malián en la falta directa. Al minut 14 Eloi Mitjans va fer l'1 a 0. En els minuts següents el Liceo també va tenir les seves ocasions, però Xús Fernández va estar molt segur. Al minut 22, Eloi Mitjans va tornar a marcar. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, al Vendrell se li va complicar el partit. Pau Bargalló i Oriol Vives van empatar el partit amb gols als minuts 27 i 30. Al minut 31 va caure la falta número 10 del Vendrell. Pau Bargalló no va superar a Xús Fernández en la falta directa. Al minut 37 Josep Lamas va avançar el Liceo en el marcador. Al minut 40 Sergi Miras va tornar a empatar el partit. Al minut 41 el Vendrell va fer la falta 15. Jordi Bargalló no va poder superar a Xús Fernández. Tot seguit va caure la desena falta del Liceo. Xavier Malián va aturar el fort xut de Sergi Miras a la falta directa. Al minut 42 Francesc Gil va fer el 4 a 3. Al minut 46 Jordi Ferrer va fer el cinquè del Vendrell. A mig minut per al final els àrbitres van ensenyar targeta blava Oriol Vives. Jordi Ferrer no va poder superar Xavier Malián. Amb el 5 a 3 es va arribar al final del partit amb comiat emotiu per als jugadors que no continuaran la propera temporada.