Diari Més

Pensar en si mateix serà la clau de l'èxit del Nàstic

Els de Vicente Moreno visiten Lugo (20 h) amb la meta d'acabar la temporada sumant els últims sis punts per no renunciar a l'ascens directe

Pensar en si mateix serà la clau de l'èxit del Nàstic

Pensar en si mateix serà la clau de l'èxit del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sí que és cert que Leganés o Alabès haurien de punxar en almenys una de les dues cites que els resten perquè el Gimnàstic de Tarragona puguiascendirdirectament. Això sí, sempre que els tarragonins guanyen els dos partits que li resten per disputar. Però també és veritat que en el que menys ha de pensar l'esquadra de Vicente Moreno és en els altres, ja que no té sentit mirar al veí si abans no fas la feina. Per aquest motiu, els de Vicente Moreno s'han fixat com a meta única sumar els sis punts que resten (tres avui a Lugo i tres més diumenge vinental Nou Estadi contra l'Alabès).

A partir de les vuit del vespre, el Nàsticmesurarà forces contra un conjunt gallec que ja no s'hi juga absolutament res, ni per dalt ni per baix. Això no vol dir que els seus jugadors no ho donaran tot, tal com ja va avisarVicente Moreno, divendres, en la prèvia: ''Els jugadors voldran agradar, ja que alguns acaben contracte i han de buscar equip''. No podiatenir més raó el valencià.

Però el Nàstic, si continua jugant com ho ha fet en els darrers partits, tindrà totes les opcions de victòria. Ho farà amb Manolo Reina a la porteria i una novetat en defensa, com serà la de Gerard Valentín en el lateral dret, en substitució de Iago Bouzón. Suzuki, Molina i Mossa completaran la rereguarda. Per davant, LévyMadinda i Sergio Tejera, escudaran els tres mitges puntes: Emaná, Aburjania i Lobato. Al davant, el pitxitxi, José Naranjo.

tracking