Diari Més

Sense deixar de creure

La victòria del Leganés a Oviedo (0-1) desplaça al Nàstic a la tercera plaça; diumenge, l’equip, a la seva, viatja a Lugo

Sense deixar de creure

Sense deixar de creureCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona torna a veure’s a la tercera posició a la taula classificatòria després de la victòria d’ahir del Leganés a Oviedo (0-1), la qual torna a situar els madrilenys a la segona posició. Tot i això, el conjunt de Vicente Moreno continua anant a la seva i només pensa en les pròpies cites. I, la pròxima d’aquestes, serà la que el conjunt català disputi a Lugo, aquest diumenge, a partir de les vuit del vespre, un duel marcat en vermell en el calendari grana, perquè pot ser l’últim que disputi fora de casa a Segona A. Ara mateix, el Nàstic no depèn d’ell mateix per pujar a la màxima categoria, encara que qualsevol punxada, o bé de l’Alabès o del Leganés, li serviria per culminar el somni.

El Lugo no s’hi juga absolutament res, ja que la derrota patida a Sòria contra el Numància (1-0) aquesta setmana ha condemnat els gallecs a acomiadar-se de la promoció d’ascens. Per tant, per al rival del Nàstic serà un partit per acomiadar-se de la seva afició, després d’una bona temporada en la qual s’ha aconseguit l’objectiu de la permanència, i abans de la recta final.

Per la seva banda, Vicente Moreno no té previst realitzar canvis a l’onze, exceptuant la més que possible tornada de Gerard Valentín al lateral dret després de recuperar-se de les seves molèsties. A la porteria no hi ha dubtes, i Manolo Reina serà l’escollit per defensar la meta grana. A la rereguarda, al costat de Valentín, Daisuke Suzuki i Xavi Molina conformaran l’eix. Ambdós futbolistes estan completant un final de temporada espectacular, i estan demostrant que la seva paciència i el gran treball realitzat han donat els seus fruits. A l’esquerra, Mossa completarà la defensa.

Sense moviments

Pel que fa al centre del camp, no hi haurà moviments. Lévy Madinda i Sergio Tejera seran l’escuder i l’organitzador, respectivament, mentre que per davant, de dreta a esquerra, actuaran Archille Emaná, Giorgi Aburjania i Cristian Lobato. Al davant, José Naranjo, futbolista que s’ha convertit en l’home més determinant d’aquesta recta final de temporada i que, amb els seus quinze gols, ha ajudat el Nàstic a situar-se a la part alta de la taula classificatòria.

Mossa va ser l’encarregat de parlar ahir, i de fer les valoracions oportunes sobre el passat, el present i el futur de l’equip. Segons el lateral, «tenim el repte més il·lusionant de tots. Tenim els peus a terra, sabem que seria un somni aconseguir-ho». Els quilòmetres realitzats o el cansament no són un problema a aquestes alçades de la temporada ja que, segons el valencià, «quan estàs jugant per aquest tipus d’objectiu, la motivació és més gran, i tot queda a banda».

Sobre el Lugo, Mossa creu que «crec que és un rival complicat, i que ho posarà més difícil» i, pel que fa al comportament i a la resposta de l’afició aquest dimecres, al Nou Estadi contra l’Osasuna, el futbolista va apuntar que «va estar espectacular. Porto aquí dos anys, i mai havia vist la Preferent Superior plena. Estic encantat que estiguin il·lusionats amb l’ascens».

El Leganés guanya per la mínima a Oviedo

L’Alabès guanya i segueix líder destacat

El Leganés va guanyar per la mínima a Oviedo i va tornar a col·locar-se en segona posició, desplaçant el Nàstic a la tercera plaça. El duel dels asturians va ser realment dolent.

L’Alabès va fer els deures i va guanyar el Bilbao Athlètic (2-3). Els vitorians es van situar 0-2, els locals van aconseguir empatar, però Manu García, a vint minuts del final, va donar-li tres punts que deixen l’equip vitorià amb 71 punts i líder en solitari. També es va disputar ahir l’Osca-Saragossa, amb empat a un gol. Els locals queden pràcticament salvats, i el Saragossa queda en sisena posició, encara en place de promoció d’ascens a Primera.

tracking