Diari Més

La plantilla del Racing avisa que «n'hem passat de pitjors» i «ens aixecarem»

Els jugadors verd-i-blancs mantenen la fe en remuntar el 0-3 i difonen a les xarxes socials la convicció que «en 90 minuts tot és possible» i «lluitarem»

La plantilla del Racing avisa que «n'hem passat de pitjors» i «ens aixecarem»

La plantilla del Racing avisa que «n'hem passat de pitjors» i «ens aixecarem»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestidor del Racing surt al pas del 0-3 encaixat en l’anada de l’eliminatòria al Sardinero i demana a l’afició que no els abandoni abans d’hora. Els càntabres, que saltaran al terreny de joc de l’Estadi amb l’obligació de marcar quatre o més gols si volen tenir opcions d’acabar a la Segona Divisió sense recórrer a la repesca, difonen a les xarxes socials missatges d’ànim per deixar constància que el play-off encara no s’ha acabat. Mantenen viu encara el hashtag #SubeConElRacing i apel·len a remuntades similars a la que necessiten quallar i que van acabar deixant fora el qui ho tenia tot de cara. Plantilla i cos tècnic, que tornaven dilluns a la feina per fer balanç de la primera presa de contacte amb el CF Reus i preparar el desplaçament, es troben immersos en un procés de reflexió per trobar explicació a la golejada que, des de fora, s’ha atribuït al canvi de sistema o a la por escènica davant els 17.800 espectadors que omplien el feu racinguista.

«Rendir-nos després de tot el que hem passat? Mai! Això és el Racing», publicava el porter dels verd-i-blancs, Óscar Santiago, després del comiat dels reusencs al Sardinero. El migcentre Álvaro Peña s’expressava en la mateixa línia que el meta i concloïa que «és difícil però no perdrem ni un segon del nostre temps en pensar en la següent ronda. Aquest equip s’aixecarà una i mil vegades».

«Hem passat pitjors moments que aquest. Vam estar a 16 punts del líder. A lluitar fins al final», apuntava Dani Rodríguez, un dels homes forts de la plantilla que manega Pedro Munitis i que molt probablement no pugui comparèixer a l’Estadi arran de l’esquinç que va patir al turmell esquerre durant el partit d’anada. El segon entrenador del Racing, Gonzalo Colsa, ja apuntava en acabar el partit i malgrat reconèixer que «la decepció hi és», que «ens hem vist en situacions pitjors i hem lluitat».

Entrenen a porta tancada

El Racing reprendrà avui els entrenaments després d’haver viscut ahir la jornada de descans setmanal. Ho farà en una sessió a porta tancada que tindrà lloc a les instal·lacions del Sardinero. Munitis compta ja dues baixes segures a les seves files de cara a la cita de tornada amb el CF Reus. D’una banda, Francis, que continua en recuperació de la intervenció quirúrgica per resoldre molèsties al tendó d’Aquil·les, no estarà a disposició de l’entrenador. De l’altra, Facundo Pumpido, a què se li realitzaven radiografies a principis de setmana, té una lesió muscular de grau II i no podrà ser alineat. Hi ha també la situació de Dani Rodríguez, amb un esquinç al turmell esquerre i pocs números d’acabar entrant a la convocatòria. Pedro Munitis, al seu torn, tornarà a dirigir des de la banqueta després de dos caps de setmana sense poder fer-ho, un cop complida la sanció que li ho impedia des del penúltim partit de Lliga.

tracking