Diari Més

4.500 seguidors que confien en el CF Reus

L’Estadi exhaureix les entrades cinc dies abans de rebre el Racing i farà per primer cop el ple en l’eliminatòria d’ascens a Segona A

4.500 seguidors que confien en el CF Reus

4.500 seguidors que confien en el CF ReusXavi Guix / CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ningú no s’ho ha volgut perdre. Cinc dies abans que el Racing visiti l’Estadi, les 4.500 localitats del feu reusenc estan venudes. Les taquilles completaven ahir un ple històric davant el qual el CF Reus es jugarà l’ascens a la Segona Divisió A que ja va deixar encarrilat al pas pel Sardinero, amb el 0-3 que segellaven Vítor Silva, Dinis Almeida i David Haro. La ciutat s’ha bolcat, ara sí, amb el seu equip de futbol, i el veu competint a la categoria de plata. Només 90 minuts separen els homes de Natxo González d’assolir el darrer dels objectius marcats als inicis d’una temporada de daltabaixos i plena d’emocions. L’afició, que va començar a sol·licitar les primeres entrades des de la setmana passada, ha acabat de fer el pas arran del resultat positiu a Santander. Ells ja han posat el millor escenari possible per a la fita. L’equip va assolir fa 40 setmanes la responsabilitat i la il·lusió de convertir-la en realitat.

La xifra d’espectadors supera els 4.300 que van ocupar un lloc a les graderies de l’Estadi en el que, fins ara, es recordava com un dels encontres de major afluència: el de setzens de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid. Llavors, l’empenta dels seguidors va portar l’Avellana Mecànica a embutxacar-se un 1-2 –Fran Carbia anotava la diana dels locals al minut 30 i en associació amb Fernando Rodríguez– que fins i tot permetia els més agosarats somiar amb alguna cosa al Vicente Calderón. A la competició del KO, l’equip de la capital del Baix Camp va deixar una imatge magnífica que ha contribuït també a fer créixer el vincle amb la ciutat al llarg d’aquesta campanya de reptes memorables i grans gestes. Seran 200 més, ara, els espectadors que assisteixin a la cita on el CF Reus decidirà si el seu futur més immediat passa per la segona màxima categoria del futbol estatal i està ben a prop d’escriure una altra pàgina a la seva història. Al club, però, regna la calma i la cautela, i ningú no dóna la feina per enllestida. El Racing, que no renuncia a una heroïcitat que tombi al seu favor l’avantatge dels reusencs, viatjarà disposat a qualsevol cosa i convençut de les opcions que encara té.

El degoteig a les taquilles

Sigui com sigui el desenllaç per al curs 2015-16 del CF Reus, el que és segur és que 4.500 seguidors el veuran acomiadar-se. Després que al llarg del dilluns les taquilles registressin les primeres cues de seguidors que volien fer-se amb el seu particular bitllet a la Segona Divisió A –la venda preferent per a abonats ja n’havia dispensat més d’unes quantes a finals de la setmana passada, i aquesta s’obria ara al públic en general–, l’anunci del club que les localitats estaven a prop d’exhaurir-se va desencadenar l’allau final per omplir l’Estadi. A darrera hora de la tarda, només quedaven seients disponibles a Tribuna Baixa, menys d’un centenar. Cap a les nou de la nit, i al tancament de les oficines, el feu de la capital del Baix Camp penjava el cartell d’«entrades exhaurides». Ja ho apuntava l’entrenador Natxo González, quan més de 4.000 seguidors feien costat a l’equip i el veien assolir la classificació matemàtica per a la disputa del play-off en què ara es troba immers: «Espero que els qui han vingut de nou a l’Estadi hagi gaudit i que hi tornin». I no hi han volgut faltar.

tracking