Diari Més

Guillem Fox, David Martínez i Xavier Aldrich no continuaran al Vendrell

El club informa que Sònia Sieiro seguirà com a fisioterapeuta del primer equip

El Vendrell sorprèn a Vic (3-4)

El Vendrell sorprèn a Vic (3-4)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que encara resten dues jornades per baixar el teló de l’OK Lliga, el Moritz CE Vendrell segueix anunciant baixes de cara a la pròxima temporada. Les últimes que ha comunicat l’entitat penedesenca són les de Guillem Fox, David Martínez i Xavier Aldrich.

Fox ha estat el porter titular de la darrera temporada, i ha quallat una gran campanya, portant els vendrellencs a lluitar fins el darrer moment per a la quarta plaça de la màxima competició a nivell nacional, la qual dóna dret a disputar la Lliga Europea la pròxim acampanya. David Martínez i Xavier Aldrich no han estat titulars habituals, però també han tingut un paper important aquesta temporada, ajudant a l’equip fins el final, una cosa que continuaran fent fins que la 2015-16 baixi el teló de forma definitiva. Amb totes les baixes ja anunciades, el Moritz CE Vendrell va comunicar mitjançant un comunicat que que ara únicament hi haurà altes, ja que tots els jugadors que han de marxar ja són públics.

Per altra banda, el Moritz CE Vendrell va comunicar que la fisioterapeuta del primer equip, Sònia Sieiro, continuarà una temporada més realitzant les seves funcions després que les dues parts hagin arribat a un acord.

Aquest dissabte el Vendrell afrontarà un partit clau en les seves aspiracions de finalitzar en quarta posició. Els del Baix Penedès rebran la visita de l’HC Liceo, segon classificat, al qual hauran de derrotar si volen retallar distàncies o superar un Reus Deportiu que els avantatja en un punt a la taula.

tracking