Diari Més

El Reus torna a casa per preparar l'ascens

El 0-3 rubricat per Vítor, Dinis i Haro al Sardinero avala els roig-i-negres de cara a una tornada en què el club espera rebentar l’Estadi

El Reus torna a casa per preparar l'ascens

El Reus torna a casa per preparar l'ascensOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comitiva roig-i-negra desembarcava aquest migdia a l’Estadi, cap a dos quarts de tres de la tarda i tres dies després que s’hi acomiadés per posar el primer peu al play-off, amb el botí del pas pel Sardineroa les mans: un 0-3 que suposa haver encarrilat l’eliminatòria d’ascens a la Segona Divisió que viurà el desenllaç diumenge vinent al feu de la capital del Baix Camp. A Reus, als roig-i-negres els esperava un grup d’aficionats –prop de 200 van desplaçar-se a Santander en quatre autobusos, i alguns d’ells s’avançaven a la tornada per esperar l’equip havent dormit unes poques hores– gaudint encara de l’inici d’un somni.

Natxo González, un dels primers en tocar terra, rebia l’ovació dels seguidors per l’excel·lent feina a Santander i repartia encaixades d’agraïment pel suport en aquesta temporada de ratxes complicades i grans fites. L’entrenador, a qui ha tocat apostar pel discurs de la cautela en una situació més que propicia per a l’ascens, intercanviava mirades còmplices amb els seus després d’haver subratllar que, al «bon» resultat contra el Racing, li «queden 90 minuts» i «hem de tenir l’autoregulació necessària com per calmarnos, recuperar-nos i estar el millor possible per al proper partit». La resta del cos tècnic i la plantilla succeïen el vitorià per signar samarretes i bufandes, i concedir més d’un selfie que quedarà per al record.

Serà precisament aquí, a les instal·lacions de l’Estadi, on el CF Reus reprendrà la preparació per consumar el salt de categoria. El pla de treball setmanal preveu sessions ininterrompudes de dimarts a dissabte, consumit ahir el dia de descans setmanal per als jugadors.

tracking