Diari Més

Andreu: «Necessitem un Nou Estadi ple, ningú es pot quedar a casa»

Els socis del Nàstic poden demanar una entrada gratuïta per a un acompanyant i els clubs propers tenen entrades pels nens

Andreu: «Necessitem un Nou Estadi ple, ningú es pot quedar a casa»

Andreu: «Necessitem un Nou Estadi ple, ningú es pot quedar a casa»Heraldo de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha dubte que el partit de demà, al Nou Estadi (dos quarts de nou de la nit) és el més important de tota la temporada per al Gimnàstic de Tarragona. L’equip que entrena Vicente Moreno afronta l’avantpenúltima jornada del campionat lliguer, la qual pot decidir moltes coses, depenent dels resultats que es produeixin.

Els tarragonins rebran la visita de l’Osasuna, en un nou duel d’alta volada, com el que el Nàstic va afrontar diumenge a La Romareda, contra el Saragossa. Novament el Nàstic, tercer, haurà de mesurar forces contra el quart classificat, ara el conjunt navarrès, en un partit clau en el qual l’afició serà vital.

Tothom és conscient de la vital importància que tindran tres punts que poden deixar al Nàstic a tan sols dos partits de la Primera Divisió. Ho sap el màxim responsable del Consell d’Administració, el qual deixa clar que vol que els aficionats estiguin a primera línia de foc en el que pot ser un dia històric.

«Davant de l’Osasuna no valen ni 9.000 ni 10.000, necessitem mínim 12.000 persones», explica el president, el qual deixa ben clar que «ningú es pot quedar a casa». Andreu demana un últim esforç als seus, ja que l’equip necessita el jugador número 12 per poder participar d’una gran fita. «L’esforç dels jugadors i tècnics del Nàstic durant tota la temporada mereix tot el suport pel partit davant de l’Osasuna», destaca el president del Nàstic. «Queden tres finals i el somni de Primera continua», sentencia el màxim responsable del club, el qual va viure una gran jornada a La Romareda, on el Gimnàstic va aconseguir una victòria èpica contra un dels equips més potents de la categoria de plata.

Diverses promocions

El club està realitzant tots els esforços perquè demà el Nou Estadi esdevingui una festa majúscula. Cal recordar que s’estan promovent moltes iniciatives, la més important de les quals té a veure amb la fidelitat dels socis. I és que cada abonat del Nàstic podrà gaudir d’una entrada gratuïta per a la mateixa zona d’on tingui donat d’alta el seu carnet. Per a Tribuna estan les localitats pràcticament exhaurides, i ara caldrà omplir la resta de les zones del camp.

Per altra banda, el Nàstic ha posat en marxa un acord amb els clubs més propers, els quals també tindran moltes facilitats perquè els seus puguin accedir al camp. D’aquesta manera, els nens que tinguin fitxa federativa i que formin part d’aquests clubs tindran una entrada gratuïta a la zona de Preferent Superior, la qual podran assolir després que els seus respectius clubs hagin realitzat la petició al Gimnàstic de Tarragona.

El Nàstic-Alabès, diumenge dia 4 de juny a dos quarts de nou

La Lliga de Futbol Professional (LFP) va anunciar aquest dilluns els horaris de l’última jornada de Lliga. El Nàstic rebrà a l’Alabès al Nou Estadi el dissabte 4 de juny, a partir de dos quarts de nou de la nit. Cal recordar que serà jornada unificada, i que tots els enfrontaments es disputaran a la mateixa hora.

tracking