El Reus supera l'Igualada (3-1) i continua quart

Joan Salvat, amb un doblet en els dos darrers minuts, ha decidit el duel

El Reus supera l'Igualada (3-1) i continua quartReus Deportiu

El Reus Deportiu derrotal'Igualada (3-1) en un enfrontament vibrant, que ha decidit Joan Salvat en els darrers dos minuts, amb un doblet del jove.

Amb la victòria del Vendrell davant el Vic, el Reus Deportiu sortia a la pista amb l'obligació d'aconseguir la victòria per tal de no perdre la 4a plaça de la classificació de l'OKLliga. Així, Raül Marín anotaria ben aviat, concretament en el minut6,un golàs que avançaria el Reus al marcador. L'Igualada reaccionaria, i tindria l'ocasió d'empatar el partit amb un penal que no ha aconseguit anotar Cesar Vives. La primera part s'acabaria amb aquest 1-0, i dos equips que no volien arriscar més del necessari. Però en l'inici de la segona meitat, l'Igualada ha fet una passa endavant, però s'ha topat amb un Roger Molina immens avui sota pals. El reusenc desbarataria dues faltes directes als visitants. La primera a Sergi Pla al minut 33 i tot just dos minuts després a Roger Bars. La blava que havia vist Raül Marín al 35 l'aprofitaria, tot i això, l'Igualada per situar l'empat al marcador amb superioritat gràcies a un gol de Joan Muntané al minut 36. La tensió es mantindria fins al final del matx, ja que el Reus buscava la victòria i els visitants llançaven perillosos contracops. Al minut 48 Raül Marín, a qui li havien anul·lat un gol pocs instants abans, assistia per Joan Salvat al segon pal i no perdonava el 2-1 el reusenc a dos minuts pel final. L'Igualada ha fet una passa endavant, i de nou Salvat ho ha aprofitat per fer el tercer del Reus un minut més tard i sentenciar així el partit.