El Calafell cau golejat a Alcoi (8-4)

Borratxera de gols en el partit entre penúltim i últim de l'OK Lliga

El Calafell cau golejat a Alcoi (8-4)photojordi.blogspot.com

Partit sense transcendènciaper al Club Patí Calafell en el duel contra el penúltim classificat, un Enrile PAS Alcoi (8-4) que queda a quatre punts de la permanència i, a dues jornades per concloure l'OK Lliga, encara té opcions de salvació.

Els calafellencs han marxat al descans amb un 7-1 en contra, el qual ha deixat el triomf pràcticament impossible per als tarragonins. Carlos Pérez, Anioli Gonzalo Pérez han estat els autors de dos doblets en aquest primer acte, mentreque Marc Figa ha marcat un gol. Jordi Gabarra ha marcat l'únic pels visitants.

Marc Vergés, en el 28' i en el 35', ha retallat distàncies, posant el 7-3 en el marcador, i David Aguilar ha tornat a marcar pels locals. Vergés, a un minut del final, ha marcat el definitiu 8-4.