Diari Més

La feliç tornada a la feina del campió

Natxo González va dirigir ahir a l’Estadi la primera sessió posterior al sorteig del ‘play-off’ amb tots els seus jugadors disponibles

La feliç tornada a la feina del campió

La feliç tornada a la feina del campióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla roig-i-negra al complet va tornar ahir a la feina, a primera hora i a les instal·lacions de l’Estadi, per començar a preparar aquesta eliminatòria única d’ascens a Segona Divisió A que estrenarà diumenge a partir de les cinc de la tarda al terreny de joc del Sardinero. El tècnic Natxo González, que treballava des que el sorteig resolgués el nom del seu oponent al play-off en l’«estudi del rival i el seu futbol, els punts forts i els dèbils», va dirigir un dels entrenaments més feliços de la campanya, el del campió del grup tercer de Segona B, amb totes les peces a punt.

Per a la cita davant el Racing de Santander, el vitorià recuperarà el màxim anotador roig-i-negre, Edgar Hernández, artífex de la diana que classificava matemàticament l’equip per a una altra promoció d’ascens i que s’havia perdut el decisiu darrer duel a Cornellà (0-1) per acumulació de targetes grogues. També tindrà a la seva disposició l’atacant Fran Carbia, totalment refet de l’esquinç al turmell dret que va patir durant el partit contra l’Olímpic i que el va obligar a retirar-se encara a la primera meitat. El porter Aitor Embela, que va resoldre recentment al quiròfan les molèsties que havia estat arrossegant a la mà esquerra, s’exercitava a banda per mantenir la forma a l’espera que el canell li permeti tornar a competir, potser durant el play-off i mentre l’argentí Matías Draghi completada la tríada de porters –amb Edgar Badia i Raúl Bernabéu– a la preparació.

Granero i Pumpido són dubte

Els jugadors venien d’haver gaudit, dilluns, del dia de descans setmanal que de manera habitual programa el cos tècnic del CF Reus després de cada enfrontament, i no tornarà a aturar-se fins que no hagi completat el pas pel feu de l’equip que dirigeix Pedro Munitis. Els roig-i-negres estan encara pendents de tancar el pla de viatge per visitar les instal·lacions càntabres, i el faran públic en les properes hores. Per la seva banda, el Racing vivia ahir la pausa prèvia a la represa dels entrenaments que viurà avui, igualment sense més marge fins rebre el conjunt de la capital del Baix Camp. L’entrenador racinguista presagiava ja després de l’extracció de la bola que l’emparellava amb els reusencs una «eliminatòria molt ajustada» davant un rival «potent» i avisava que «ens hem preparat durant tota la campanya per al play-off».

Amb tot, l’entrenador Munitis viurà les darreres hores abans de la disputa de l’anada de l’eliminatòria pendent de l’evolució de dos dels seus homes, Granero i Pumpido. Ambdós pateixen, segons el resultat de les proves mèdiques a què es van sotmetre dilluns sengles edemes musculars i la seva participació en aquesta promoció d’ascens a la categoria de plata dependrà de l’evolució en els pròxims dies. Les baixes, en cas d’acabar confirmant-se, són especialment sensibles per al Racing. El capità Borja Granero va lesionar-se durant el darrer duel contra el Coruxo en què els de Santander van arrabassar la primera posició a un Racing de Ferrol que l’ostentava des de 31 jornades enrere, mentre que Francisco Pompitu va notar molèsties durant l’entrenament que l’equip realitzava el mateix dilluns al matí a les instal·lacions Nando Yosu. L’única absència segura, fins al moment és la de Francis, que es recupera d’una lesió al tendó d’Aquiles i no arribarà a temps per al matx d’anada contra el CF Reus.

tracking