Diari Més

Una nova Marea Grana espera inundar La Romareda diumenge

La Federació de Penyes ha demanat 1.000 entrades al Saragossa, de les quals ja n’ha aconseguit vendre la meitat

Una nova Marea Grana espera inundar La Romareda diumenge

Una nova Marea Grana espera inundar La Romareda diumengeCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afició del Nàstic és vital en aquestes quatre jornades que resten per finalitzar la Lliga regular a Segona Divisió A. Ho sap perfectament i, per aquest motiu, es desplaçarà en massa aquest diumenge a La Romareda on el Nàstic jugarà, a partir de les dotze del migdia.

Els de Vicente Moreno s’enfrontaran al Saragossa, en el que serà, sense cap mena de dubte, el duel de la jornada. Els aragonesos són quarts amb 60 punts, mentre que els tarragonins en sumen 61, i són tercers. Ambdós tenen l’ambició de poder elevar-se a alguna de les dues primeres places, que donen dret a disputar l’ascens directe, i que ocupen Leganés i Alabès, ambdós amb 65 punts.

Els socis i aficionats del Nàstic no es volen perdre aquesta cita i, per tant, assistiran massivament a La Romareda. Les previsions no poden ser millors. La Federació de Penyes del Nàstic va demanar al Saragossa 1.000 entrades, les quals s’estan venent a 10 euros a la seu. Aquest preu va ser consensuat entre els dos clubs en el partit d’anada, motiu pel qual s’han mantingut aquests 10 euros en la tornada.

Les entrades porten a la venda des de la setmana passada i, ahir, ja se n’havien venut més de 400. Les previsions més optimistes, segons apunten des de la Federació de Penyes, és que s’esgotin aquestes 1.000 localitats amb color grana i que el Nàstic estigui més que present en un dels duels més importants de la història recent del club.

Els socis i aficionats poden comprar l’entrada de forma individual, o adquirir tot el desplaçament. Ambdues opcions es poden adquirir a la mateixa seu de la Federació. Tal com qui vulgui les entrades pot aconseguir-les per 10 euros, el desplaçament, que també inclou el viatge en autobús, té un preu de 22 euros. De moment, s’han aconseguit omplir quatre autobusos. Unes 200 persones que han adquirit el viatge complet i que estaran fent costat als seus des del minut zero. La sortida es realitzarà des de la plaça Imperial Tarraco a les set del matí i, un quart d’hora més tard, des de les instal·lacions del Nou Estadi. Els autobusos partiran de Saragossa a les sis de la tarda, i arribaran, aproximadament, a dos quarts de deu de la nit a Tarragona.

Queden quatre jornades

Cada punt és vital en aquest final de temporada. No aconseguir-ne cap a La Romareda seria una decepció per a un Nàstic que, tot i que està rendint molt per sobre de les seves possibilitats, s’ha il·lusionat i ha aconseguit enganxar els seus.

Si els tarragonins fossin capaços de guanyar a Saragossa, aconseguirien sumar 64 punts, els quals farien que l’equip posés un peu a la classificació matemàtica per a la promoció d’ascens a Primera Divisió, que també és un objectiu molt ambiciós.

Cal recordar que no serà gens senzill tornar amb els tres punts de terres aragoneses, ja que el rival del Nàstic és el millor equip del darrer mes i mig. En les últimes sis jornades ha estat capaç de sumar catorze punts, els quals l’han catapultat a la zona alta de la taula classificatòria. Igual que el Nàstic, el Saragossa no vol renunciar a l’ascens directe, tot i que per assolir-lo ho han de guanyar tot.

tracking