Diari Més

L'Ajuntament s'obre a solucionar el problema de la subvenció del CBT

Divendres es van reunir i el club es mostra optimista a l’hora de rebre els 30.000 euros que li resten de la temporada 2015-16

L'Ajuntament s'obre a solucionar el problema de la subvenció del CBT

L'Ajuntament s'obre a solucionar el problema de la subvenció del CBTJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les demandes del Club Bàsquet Tarragona han tingut el seu premi. L’entitat tarragonina va demanar al consistori, per mitjà de declaracions a aquest diari, que l’Ajuntament de Tarragona complís amb el seu compromís de pagar 30.000 euros que mancaven de subvenció, sumats als 165.000 que ja es van abonar.

La passada setmana, el consistori tarragoní va preferir no fer declaracions sobre la reclamació del CBT, però, segons ha pogut saber el Diari Més, aquest divendres hi va haver una reunió entre les dues parts, després de la qual el club tarragoní va marxar prou satisfet.

De fet, la presidenta del club, Loli Salas, va explicar que «sembla que hi ha predisposició per part de l’Ajuntament per solucionar el problema. Cal recordar que només tenim fins el 30 de juny per poder cobrar la subvenció i, per tant, només queda un mes i mig».

Cal recordar que el CBT, segons detallen des del mateix club, té dues subvencions acordades. Una de 165.000 euros, que ja han rebut íntegrament, i una altra de 30.000 euros, compromesa amb l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. El problema residia en què aquests 30.000 euros són els que deu el club a la Federació Espanyola de Bàsquet i que, si no rep de l’Ajuntament, es pagarien executant l’aval que han posat alguns directius.

La mateixa presidenta deixa ben clar que «després de la reunió tenim el convenciment que l’Ajuntament ens aportarà aquesta estabilitat que tant reclamem, i que no és una altra que la de rebre aquests 195.000 euros a partir d’ara, sense haver de passar les situacions que travessem ara mateix». «L’Ajuntament ha entès que són compromisos assumibles per part de l’Ajuntament, només demanem que ens puguin pagar el mateix que la passada temporada».

Aquesta situació, que ha aliviat els directius, ha permès que el Club Bàsquet Tarragona pugui començar a planificar la pròxima temporada, amb Berni Álvarez com a pedra angular, a la banqueta.

tracking