Diari Més

Sí, és possible

El CF Reus, a guanyar a Cornellà i esperar la punxada del Vila-real B

Samu apareix en el moment que més el necessita el CF Reus

Samu apareix en el moment que més el necessita el CF ReusXAVI GUIX/CF REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF ReusDeportiu visitarà aquesta tarda, a partir de les sis, el Cornellà, un delsequips més frustrats en aquest final de temporada. Després d'estar moltes setmanes en posicions de promoció d'asecens a Segona Divisió A, i de confirmar-se com a equip revelació de la categoria, els de la Ciutat Comtal s'han quedat sense el seu premi, i acabaran la temporada havent-se de conformar amb el premi de disputar la pròxima campanya la Copa del Rei.

El Reus, segon i amb 70 punts, té el 'goal average' general perdut amb el Vila-real B, primer amb la mateixa puntuació. Per tant, als de Natxo González només els queda guanyari esperar que el seu rival no ho faci al camp de l'Espanyol B o, almenys, sumar un punt més que els valencians en aquesta darrera jornada lliguera.

Per poder preparar el partit, Natxo González ja sap que no podrà comptar amb dos dels seus punters, com són Fran Carbia i Edgar Hernández. El primer per lesió i, el segon, sancionat.

L'entrenador, tot i això, es mostra confiat de les possibilitats de la seva plantilla: ''Tots som conscients que estem classificat, i també ho som que tenim possibilitats de ser líders. Hem de creure que podem aconseguir-ho però, per aaixò, hem de guanyarnosaltres''. ''Espero el millor Cornellà de tots. No puc pensar si jugarà un o un altre'', va sentenciar el tècnic.

Reus entrenant

Sí, és possibleXAVI GUIX/CF REUS

tracking