Diari Més

Ciclisme

Gran participació femenina a la jornada del ciclisme de Reus

La tercera edició de la Polar Gran Fondo La Mussara-Reus ha estat la més multitudinària amb més de 6.300 participants

Més de 6.300 ciclistes han participat a la marxa.

Gran participació femenina a la jornada del ciclismo de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus ha acollit la tercera edició de la Polar Gran Fondo La Mussara-Reus, una marxa cicloturista que va néixer l’any 2014. L’acte ha comptat amb més de 6.300 participants, distribuïts ente la modalitat Gran Fondo (189 km) i la Medio Fondo (97 km). La modalitat més llarga té un desnivell positiu de 3.200 metres, mentre que l’altre és de 1.600 metres.

Des de dos quarts de vuit del matí, esportistes procedents de 26 països han protagonitzat l’edició més multitudinària del Polar Gran Fondo La Mussara-Reus. Durant gairebé una hora, els ciclistes han anat sortint de la Fira Reus.

José Luis Rebollo, el millor de la

cronoescalada

La marxa cicloturista ha estat emocionant des del principi, ja que tenia l’incentiu de la cronoescalada de La Mussara en el quilòmetre 25. Molts han estat els que han barallat per ser els més ràpids en aquest mític punt. Finalment, José Luis Rebollo ho ha aconseguit, amb un temps de 29 minuts i 28 segons. En la categoria femenina, lamillor ha estat Rosa Almazora, amb 30 minuts i 6 segons.

600 dones i moltes cares conegudes

Rècord de participaciófemenina en la tercera edició d’aquesta marxa cicloturista que ha comptat amb 600 dones. Per altra banda, algunes de les cares més conegudes de l’acte han estat Chema Martínez, que es va proposar un nou repte en la seva secció KM 42 de ‘El Partido de las 12’ de la Cadena COPE. A més, noms tan coneguts com l’exciclista professional Òscar Pereiro, el triatleta Marcel Zamora o el pilot sud-africà de Moto3 Brad Binder, també s’han sumat a viure aquesta jornada del ciclisme.

tracking