Diari Més

Ciclisme

Més de 6.300 ciclistes viuran la tercera Polar Gran Fondo La Mussara-Reus

La prova, que se celebrarà aquest dissabte, bat rècords d’inscripcions i fins a 600 dels participants són dones; hi prenen part Joseba Beloki i Óscar Pereiro

Més de 6.300 ciclistes viuran la tercera Polar Gran Fondo La Mussara-Reus

Més de 6.300 ciclistes viuran la tercera Polar Gran Fondo La Mussara-ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició de la prova cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara-Reus se celebrarà aquest dissabte, 14 de maig, amb un total de 6.342 inscrits que es distribueixen entre la modalitat Gran Fondo –189 km i 4.296 inscrits– i la Medio Fondo –97 km i 2.046 inscrits–. La més llarga té un desnivell positiu de 3.200 metres, mentre que la modalitat de 97 quilòmetres, de 1.600 metres. Del total de participants, 600 són dones i el tret de sortida a la prova posarà en marxa corredors de 26 països en una cita que esdevé «l’única d’Espanya on és obligatori dur el mallot que distribuïm, perquè tots formen part d’un mateix equip», explicaven ahir des de l’organització de la tercera Polar Gran Fondo La Mussara-Reus.

La voluntat de la cita de «guanya en implicació de la ciutat» ha portat el Taller Baix Camp a elaborar les bosses que es repartiran als inscrits. Durant la prova i al seu desenllaç, es consumiran 14.00 litres d’aigua, 80 quilos de fruits secs, 800 síndries, 2.000 entrepans, 7.000 plàtans, 7.000 taronges o 200 quilos de xocolata, en les curioses xifres que feia públiques la mateixa organització ahir. També hi seran els 140 voluntaris de diferents entitats de Reus que ajudaran a que la prova es desenvolupi en les millors condicions. El director de la prova, Mauro Llorens, recordava en la presentació de la tercera Polar Gran Fondo la Mussara-Reus, que entre els inscrits s’hi troben reconeguts esportistes, com ara els ciclistes Joseba Beloki i Óscar Pereiro, a més d’altres persones rellevants del món de l’esport i els mitjans de comunicació que agafaran la seva particular «màquina perfecta» per viure aquesta experiència sobre dues rodes.

Enguany hi haurà un nou sistema de sortida i d’assignació de dorsals, que es realitzarà un cop finalitzades les inscripcions, i la sortida serà per ordre: dorsals reservats, millors temps i participants restants.

tracking