Diari Més

Atletisme

Les pistes de Camp Clar s'acomiadaran amb el Català de Relleus

S'hi preveu una assistència de 2.000 persones

Les pistes de Camp Clar s'acomiadaran amb el Català de Relleus

Les pistes de Camp Clar s'acomiadaran amb el Català de RelleusVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pistes d’atletisme del barri de Camp Clar de Tarragona viuran aquest cap de setmana el seu últim campionat, abans de ser sotmeses a la completa remodelació prevista amb motiu dels Jocs Mediterranis 2017.

S’hi desenvoluparà el Campionat de Catalunya de Relleus en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, el qual arrossegarà una gran quantitat de gent, i del qual n’estan molt orgullosos tant des del Club Gimnàstic, organitzador, com des de l’Ajuntament de Tarragona.

La delegada de la secció d’Atletisme del Club Gimnàstic, Silvia Madorrán, explicava que la pista estarà a ple rendiment en tot moment. Les primeres proves arrencaran al punt de les set del matí, finalitzaran a dos quarts de dues de la tarda, quan es preveu una gran afluència de gent, tant pel que fa als competidors com als seus familiars i amics.

Segons detalla la delegada, el campionat «s’ha repartit en catorze curses. Entre totes elles, es preveuen uns 600 participants, repartits en 54 clubs catalans». L’estimació que han fet des de l’entitat grana és que vindran a Tarragona «al voltant de 2.000 persones. Creiem que serà espectacular pel volum de gent que arrossegarà el campionat».

En total, competiran quatre categories, totes elles en promoció, i el Club Gimnàstic hi serà present amb sis equips, un total de quinze participants.

Pere Valls, una de les persones més lligades al Club Gimnàstic, va explicar que, per a ell, «avui és un dia molt especial, perquè és la roda de premsa de l’última competició que es farà en aquesta pista tal com la tenim ara». «Aquest juliol farà 29 anys que es va inaugurar la pista, amb un Campionat d’Espanya. Va ser la primera pista d’atletisme d’aquest tipus. Durant aquest temps, hem acollit quatre Campionats d’Espanya, quatre Campionats de Catalunya, sis o set de Promoció, unes 500 proves de control, un centenar de proves de Jocs Esportius... Aquesta pista ha servit de revulsiu per tot l’atletisme de Tarragona», va continuar Valls.

L’Estadi

Olímpic

Sobre quina serà la dimensió que tindrà la pista tarragonina, quan estigui completament remodelada, Pere Valls es mostra molt ambiciós, ja que «després de la pista de l’Estadi Olímpic, vindrà la de Tarragona, sobretot pel que fa a nivell d’homologació». Finalment, la regidora d’Esports de Tarragona, Maria Isabel Negueruela, va fer acte de presència a l’acte tot felicitant-se perquè «per a l’Ajuntament és un orgull acollir una vegada més el Campionat de Catalunya. Esperem que els campionats siguin un gran èxit a tots els nivells».

tracking