Diari Més

L'Estadi va batre rècords contra l'Olímpic i el CF Reus vol repetir a Cornellà

Més de 4.200 espectadors suposen la millor entrada de la temporada en Lliga al feu roig-i-negre; el club organitza busos per viure la jornada 38

L'Estadi va batre rècords contra l'Olímpic i el CF Reus vol repetir a Cornellà

L'Estadi va batre rècords contra l'Olímpic i el CF Reus vol repetir a CornellàXAVI GUIX/CF REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya #tothomalestadi va deixar al feu de la capital del Baix Camp, dissabte a l’encontre amb l’Olímpic, uns 4.200 espectadors que suposen la millor entrada de la temporada en Lliga regular, només per darrere del ple que va assolir-se al pas de l’Atlético de Madrid per Reus, als setzens de Copa del Rei. El club treballa per traslladar aquest suport rellevantíssim també al terreny de joc del Cornellà, on el proper diumenge a partir de les sis de la tarda, els homes de Natxo González afronten el repte de tancar la campanya assolint el «segon objectiu», fer-ho com a campions del grup tercer de la Segona B.

El mateix entrenador ja destacava, un cop resolt l’1-0 que va lligar matemàticament la disputa del que serà el segon play-off a Segona A per a l’entitat reusenca, la importància del suport de l’afició. «Això és el futbol de veritat», explicava el tècnic roig-i-negre, que donava «les gràcies» per la seva aportació als seguidors i recordava que «junts som sempre més forts». El vitorià desitjava que «als que hagin vingut per primer cop, els hi hagi agradat» l’enfrontament que passarà a la història del CF Reus i «que hi tornin, perquè ens esperen emocions fortes i crec que això serà bonic per a tothom».

Per animar la plantilla a Cornellà, el CF Reus posa a disposició dels aficionats que vulguin desplaçar-s’hi un paquet que inclou viatge en autobús i entrada lateral –a peu dret– a un preu de 20 euros per persona. Aquells que viatgin amb els seus propis mitjans, podran adquirir les entrades a les taquilles del Nou Municipal de Cornellà el mateix dia de partit. La sortida organitzada pel CF Reus es realitzarà el diumenge 15 de maig a dos quarts de quatre de la tarda des de l’Estadi. Tots els seguidors que hi estiguin interessats, poden passar a reservar la seva plaça fins divendres 13 a les oficines roig-i-negres, en horari de deu del matí a dues del migdia i de cinc a vuit de la tarda. L’entitat treballa des de dues temporades enrere en teixir un estret vincle amb la ciutat i implicar-la en les fites assolides pel vestidor, una qüestió que ja es va fer especialment palesa, precisament, fa mesos en Copa.

Dos dies de descans i a la feina

La plantilla roig-i-negra va gaudir ahir del dia de descans setmanal i torna a tenir la jornada d’avui també lliure, en una planificació d’entrenaments poc habitual aquesta temporada, abans de reprendre demà la feina per començar a preparar un duel que posa en joc una fita encara inèdita per als reusencs i la veritable d’aquesta campanya. Al seu davant, l’equip de la capital del Baix Camp es trobarà el conjunt on actualment militen els exroig-i-negres Sergi Masqué i Ñoño. El Cornellà, que s’ha plantat a la jornada 38 havent esgotat totes les opcions de classificar-se per la promoció d’ascens a Segona A, competirà pel premi d’acomiadar-se davant la seva afició arrencant-li una victòria final al colíder. L’últim oponent del CF Reus ja va demostrar de què era capaç en el partit de la primera volta, quan va arrabassar als reusencs el lideratge que havien ostentat fins llavors per deixar-lo en mans del Vila-real B, amb una victòria que deixava com a protagonista el defensa Ñoño.

tracking