Diari Més

Jean Luc rep l'alta mèdica i ja viatja cap a Tarragona

El jugador del Nàstic ha passat la nit a un hospital d'Almeria després del cop patit al camp en el partit de dissabte

Jean Luc

Jean Luc rep l'alta mèdica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jean Luc ja té l'alta mèdica i arribarà aquesta tarda-vespre a Tarragona, després de donar un gran ensurt en el transcurs del partit de dissabte, entre l’Almeria i el Nàstic a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos. L’extrem, que havia entrat a la segona meitat en substitució de Lobato, va haver d’abandonar el terreny de joc en rebre un cop al cap que va deixar molt preocupats els serveis mèdics del Nàstic.

A un quart d’hora de la finalització del duel, el marfileny va caure a terra, topant amb el cap a la gespa. Es va aixecar ràpidament, però els seus moviments no estaven coordinats i, a més, anava caient sobre la gespa. Alguna cosa no anava bé. Archille Emaná el va aturar, i li va demanar que es quedés estés a terra. En entrar els serveis mèdics, van decidir que el futbolista marxés a l’hospital, on ha passat tota la nit de dissabte.

Aquest mati, després de ser sotmès a totes les proves pertinents, ha estat donat d’alta, i torna a Tarragona en taxi, ja que els metges li han aconsellat no volar en 24 hores.

tracking