Diari Més

La Pobla ho deixa tot pel final

El Vila-real B, massa equip per als de Posse, que cauen 2-0

Pobla

La Pobla ho deixa tot pel finalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet es jugarà totes les opcions de permanència en la darrera jornada del campionat lliguer del grup tercer de Segona Divisió B. Serà a casa, diumenge, a les sis de la tarda, contra tot un Lleida Esportiu.

El filial del Nàstic tenia avui la missió, més que complicada, d'intentar puntuar al camp del líder, el Vila-real B, fet que no ha acabat passant. Els valencians han estat superiors durant totes les fases del partit, i els visitants no han aconseguit disparar en cap ocasió a porteria.

El primer gol del filial groguet, però, no ha arribat fins al minut 50 de partit, quan Fran Sol ha rematat, de cap, un córner, en el qual no ha pogut fer absolutament res Nauzet.

La insistència local ha trobat el seu premi en el 64', quan Carlos Martínez, el 'killer' del Vila-real B, ha marcat, a plaer, després de completar un bon 2 contra 1 davant del meta visitant.

Els de Posse s'abonen, d'aquesta manera, a l'èpica, per intentar la permanència en la seva primera campanya a la categoria de bronze.

tracking