Diari Més

Èxit de la tercera edició del Repsol Futur Bàsquet Tarragona

El CBT ha organitzat una nova jornada de minibàsquet i bàsquet infantil amb prop de 500 participants

Èxit de la tercera edició del Repsol Futur Bàsquet Tarragona

Èxit de la tercera edició del Repsol Futur Bàsquet TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena de clubs i escoles del Camp de Tarragona han participat en la tercera edició del repsol FuturBàsquet, una jornada de bàsquet per a nens queorganitza el Club Bàsquet Tarragona i que patrocina l'empresa petroliera.

L'escola del Serrallo, el pavelló del Serrallo i l'explanada exterior i el tinglado 3 del Moll de Costa han estat els escenarisd'una jornada intensa de bàsquet que s'iniciavaa les 9 del matí i que s'ha allargat fins les 19 h. d'aquest dissabte.

La plujaha estat en partprotagonista quan, a mig matí, ha obligat a suspendre els partitsque s'estaven disputanen pistesexteriors i ha calgut reubicar els endrontaments dins el pavelló i al Moll de Costa. Finalment, però, l'aigua ha desaparegut i s'hapogut continuar amb normalitat la disputa dels encontres.

Al migdiai gràcies a la col·laboració de la Confraria de Pescadors, una fideuada repartida entre tots els assistents, jugadors i acompanyants, ha servit per a recuperar forces.

Enguany, la trobada ha comptat com a convidat especial el Joventut del Badalona, un dels grans equips catalans, que ha participat en la competició amb equips de la seva escola base.

tracking