Diari Més

Miguel Marín: Jugador del CF Reus

«Tenim una espina clavada, aquesta ciutat es mereix ser a Segona Divisió»

El lateral, que tornava aquest cap de setmana després de la lesió, recorda el suport rebut pel cos tècnic i pels seus mentre va estar en el dic sec

«Tenim una espina clavada, aquesta ciutat es mereix ser a Segona Divisió»

«Tenim una espina clavada, aquesta ciutat es mereix ser a Segona Divisió»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miguel Marín va poder reaparèixer aquest cap de setmana després d’una llarga absència, a causa d’una greu lesió que el va mantenir allunyat dels terrenys de joc. El lateral explicava a aquest diari les seves sensacions i, alhora, agraïa el suport de totes les persones que l’han ajudat a superar-ho, sobretot el cos tècnic.

—Com es va trobar després de tornar a jugar?

—Bé, molt bé. Per a mi era molt important. No van ser molts minuts, però va ser suficient, ja que el que necessitava era comprovar que ja estava bé. El que necessiten els jugadors són minuts, i ara estic molt feliç.

—Se li va fer molt llarg?

—Sí, la veritat és que és molt dur. Després d’una lesió tan greu sempre és difícil, però amb l’ajuda de la família, els companys i el cos tècnic tot és més fàcil.

—És molt important rebre suports en aquestes situacions, no creu?

—Sí, vull agrair personalment el treball i l’ajuda que m’han prestat el Dani Colell, el Francesc, en Joan Álvarez, el David Pajón i el doctor. Gràcies a ells, he pogut tornar als terrenys de joc. Sense ells no hauria pogut ser on sóc, ja que fan el treball més important de tots dins del club.

—Què li ha dit l’entrenador durant aquests mesos?

—Sempre m’ha donat suport. M’ha aconsellat que tingués calma, que no tingués pressa. L’important és que ara estic bé i que estic disponible per sempre que ell ho necessiti.

—Però és complicat entrar en un equip que va tan bé.

—Sí, però aquesta competència és bona, és sana. Jo el que he de fer és estar el millor possible i poser ser útil a l’equip quan em necessitin.

—Veu factible acabar la lliga líders?

—Sí, i tant. Primer, tenim un partit vital dissabte, que hem de guanyar per poder sentenciar el play-off. Amb l’ajuda de tots, crec que ho podrem treure endavant.

—Creu que la Pobla els donarà un cop de mà?

—Això espero, ells necessiten guanyar sí o sí a Vila-real ja que, si no, pot tenir problemes.

—Han passat moments complicats aquesta temporada. Entre el problema amb els pagaments, i algunes petites males ratxes de resultats, suposo que han estat dies durs. Com han aconseguit sobreposar-se a tot?

—Aquests últims mesos han estat molt complicats, però l’equip sempre ha estat molt unit, i hi ha hagut molt bon ambient. Allí estan els números.

—A aquesta afició li costa respondre.

—Sí, però els que animen sempre, hi són. M’agradaria demanar a l’afició que ens ajudi en aquesta recta final, que estiguin amb nosaltres, i que no els decebrem, això segur.

—Per què el CF Reus jugarà la pròxima temporada a Segona Divisió?

—Perquè s’ho mereix. Va quedar una espina clavada de la temporada passada, i aquesta ciutat es mereix ser a Segona Divisió, anirem a per totes.

—Serà Miguel Marín un dels jugadors del CF Reus de la pròxima temporada a Segona Divisió?

—Espero que sí, tant de bo. Esperem a veure com acaba la temporada.

tracking